Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 06.04.2020. 09:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

OBŽ: Naručite proizvode lokalnih OPG-ova putem web platforme eCeker

Prihvatite ovaj poziv za suradnju jer kupovanjem lokalnih poljoprivrednih proizvoda pomažemo našim OPG-ovima, a sebi i svojim obiteljima osiguravamo domaće proizvode s naših slavonskih i baranjskih polja, pozivaju iz županije.

Foto: eCeker
  • 1.107
  • 210
  • 0

U cilju stvaranja uvjeta za prodaju poljoprivrednih proizvoda malih lokalnih proizvođača, a istovremeno osiguranju njihove dostave, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić prihvatio je prijedlog suradnje s Udrugom Slap putem korištenja on-line platforme eCeker. U trenucima kada su zatvorene lokalne tržnice, a poljoprivrednici nemaju kome prodati svoje proizvode, korištenjem ove platforme omogućena je dostava stanovnicima ove županije.

Platforma eCeker nastala je suradnjom Udruge Slap i Županijske razvojne agencije OBŽ kroz provedbu Projekt Camarg, a koji je financiran iz Programa Interreg Mediterranean sredstvima EU. Njegovu je provedbu podržala i sama županija jer se kroz ovu platformu povezuju lokalni proizvođači kroz novostvoreni kanal prodaje, a stvoreni su uvjeti i da posjetitelji mogu kupiti domaće, lokalne proizvode.

vd
Naručite domaće proizvode sa slavonskih i baranjskih polja (foto: eCeker)

Platforma dostupna za stanovnike Osijeka i prigradskih naselja

"Povezivanjem naših malih farmera i stanovnika kroz platformu eCeker pomažemo našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima da prodaju plodove svog rada, a našim stanovnicima da dobiju domaće proizvode u ovo vrijeme kada je svaka inicijativa vrlo važna, pogotovu u očuvanju poljoprivredne proizvodnje i opstojnosti OPG-ova", ističu iz županije.

Stoga pozivaju stanovnike Osijeka i prigradskih naselja da posjete web stranice, pogledaju i naruče ono što je u ponudi. Narudžbe se primaju tijekom tjedna, a dostava naručenog vrši se utorkom i četvrtkom. Ponuda i narudžbe su dostupne na linkovima web stranice i Facebook stranice.

d
Na eCeker platformi pronađite velik izbor domaćih proizvoda (foto: eCeker)

Osigurajte si domaće proizvode sa slavonskih i baranjskih polja

Također se pozivaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su zainteresirana za prodaju putem platforme www.eceker.hr da se jave voditelju projekta Tomislavu Katančiću na e-mail: tomislav.slap@gmail.com, tel: 095/777-9994, radi uspostave moguće suradnje.

Ponuda i narudžbe su dostupne na linkovima web stranice i Facebook stranice eCeker.

"Ukoliko ovaj način prodaje bude veći od mogućnosti koje trenutno udruga Slap ima s obzirom na jedno dostavno vozilo, pozvat ćemo naše poljoprivrednike, ako su u mogućnosti, da se uključe u dostavu putem eCekera.

cd
Kupovanjem lokalnih poljoprivrednih proizvoda pomažemo domaćim OPG-ovima (foto: eCeker)

Prihvatite ovaj poziv za suradnju jer kupovanjem lokalnih proizvoda pomažemo našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, a sebi i svojim obiteljima osiguravamo domaće proizvode s naših slavonskih i baranjskih polja", pozivaju iz županije.


Tagovi

Osječko-baranjska županija Udruga Slap ECeker Narudžba OPG Dostava Domaći proizvodi


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]