Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nove radne prilike
  • 09.04.2015. 10:30

Novocommerce International zapošljava!

Tvrtka Novocommerce International, generalni zastupnik za John Deere, trenutno traži stručnjaka za proizvode, a ako se pronalazite u opisu, prijavite se na natječaj!

  • 841
  • 41
  • 0

Osječka tvrtka Novocommerce International domaćoj je poslovnoj, a posebice poljoprivrednoj javnosti dobro poznata kao zastupnik poljomehanizacije, poglavito one pod brendom John Deere kao glavnog principala. Tvrtka je dio francuske grupacije Monnoyeur, s tradicijom dužom od sto godina, kao specijalizirani distributer opreme i usluga. Grupa broji oko 5.000 zaposlenika, a prisutni su u deset zemalja s različitim aktivnostima u industriji, građevinarstvu, poljoprivredi i na području energetike. Uz ostvaren promet veći od 1,5 milijardi eura godišnje, Grupa Monnyeur poznata je kao jedan od prvih zastupnika Caterpillara, još od 1929. godine.

U povodu netom završenih Dana otvorenih vrata, generalni direktor Novocommerce Internationala, Sorin Brihan, ističe:

"Dani Otvorenih vrata je vrsta događaja koji mi se osobno najviše sviđa. To je trenutak istine i poštenja, kada smo otvorili kupcima svoja vrata da dođu i vide tko smo. To je pravi trenutak za naše kupce kako bi saznali više o nama i stekli povjerenje u naše sposobnosti i želju da ih uslužimo u skladu s njihovim očekivanjima. Poseban trenutak za nas bio je posjet skupine studenata s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Interakcija s njihovim interesima i znatiželjom bio je pravi užitak. Ne manje vrijedno je i to što su u svemu ovome svoj lepršavi doprinos svojom nazočnošću dala i djeca naših kupaca i zaposlenika. Zaključno - jedno veliko 'Da' u budućnosti za ovu vrstu događaja u kojem klijenti pronalaze rješenja za svoje potrebe, gdje su pronašli partnera kojemu mogu vjerovati i gdje se mogu osjećati kao članovi velike obitelji."

Ispod članka pogledajte fotografije sa Dana otvorenih vrata tvrtke Novocommerce International.

Trenutno u potrazi za novom radnom snagom!

Novocommerce International je stabilna tvrtka i pouzdan partner. Sa ukupno 45 ljudi od kojih je čak 18 mobilnih servisera, najveći je trgovac poljoprivredne mehanizacije na tržištu. Trenutno su u fazi širenja svoje poslovne 'obitelji' pa tako traže stručnjaka za proizvode u području marketinga i prodaje.

Ukoliko ste mlada i proaktivna osoba koja je nedavno diplomirala i zainteresirani ste za učenje i vlastiti rast i razvoj, više o ovoj ponudi pročitajte u opisu natječaja Stručnjak za proizvode u marketingu i prodaji poljoprivredne mehanizacije i prijavite se!


Fotoprilog


Tagovi

Novocommerce Osijek John Deere Generalni zastupnik Stručnjak za proizvode Novocommerce zapošljava Sorin Brihan Dani otvorenih vrata


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]