Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2018.
  • 10.11.2017. 12:00

John Deere 6250R lagan, a prevozi teške terete

John Deere predstavlja svog kandidata na izboru Traktora godine, a radi se o vrhunskom modelu 6250R sa šest cilindara i snage 250 KS!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 3.865
  • 398
  • 0

John Deere predstavlja svog kandidata na izboru Traktora godine, a radi se o vrhunskom modelu 6250R sa šest cilindara i snage 250 KS. Ovaj traktor dizajniran je da zadovolji potrebe uslužnih djelatnika te ratara.

6250R postavlja novi standard u transportu, komforu i ubrzanju na cesti. Zahvaljujući dodatni snazi od 50KS sa intelligent power management-om (IPM), najveći 6250R traktor pruža do 300 KS kada je potrebno. S vrlo laganom težinom od 9,3 tona, 6250R pruža više snage od bilo kojeg traktora u toj kategoriji, zajedno s nenadmašnom gustoćom snage od 31kg/KS. Visoka maksimalna dopuštena težina od 15 tona također dopušta 5,7 tona tereta, što znači da je traktor u mogućnosti prevoziti teške terete.

Odlična okretnost i manja potrošnja goriva

Ovaj model pokreće 6.8-litarski PowerTech PSS motor sa duplim turbopunjačem i naprednom DPF i SCR tehnologijom, što rezultira odličnom okretnošću i manjom potrošnjom goriva te zadovoljava EURO 4 normu o ispušnim plinovima. Nadograđeni AutoPower mjenjač pruža maksimalnu efikasnost, sa 100% mehaničkom snagom dostupnom do 3,5km/h za teške vučne operacije, 11km/h za lakše aplikacije vuče, 22,5km/h za teški transport i 47,2km/h za lagane poslove u transportu. Jednom kada dosegne maksimalnu brzinu na cesti, okretaji motora automatski padaju i 50km/h se postiže na 1.630 o/min i 40km/h pri 1.300 o/min, što rezultira manjom potrošnjom goriva na cesti.

Traktor također ima potpuno novi CommandPRO joystick, što predstavlja novu značajku u ergonomiji i svestranosti John Deere traktora. Maksimalna brzina može se postići samo jednim pokretom i 11 programirajućih tipki je dostupno za hidraulik, kardan, SCV-e, AutoTrac itd. Funkcionalnost CommandPRO-a dopušta traktoru da bude kontroliran od maksimalne do minimalne brzine preko joystick-a, i manje brzine od 0 do 2km/h može se postići sa funkcijom upravljanja pužnim brzinama.

I joystick i nožni gas mogu se upravljati istodobno, I nema potrebe za eksterni ISOBUS joystick jer vozač može upravljati traktor i ISOBUS funkcije istodobno.

Opremljen sa PFC hidrauličnim sistemom, nova 6R serija pruža moćan maksimalan protok od 160 litres/min pri 1.500 o/min. To štedi gorivo, čak i u najtežim hidrauličnim aplikacijama. Do 6 SCV-a sa individualnim ručicama za otpuštanje pritiska, i novim podiznim kapacitetom od 10,4 tona na stražnjem hidrauliku i pet tona naprijed.

Visok stupanj udobnosti

6250R traktor također pruža visok stupanj udobnosti. Inteligentna hydro pneumatska suspenzija kabine (HCS Plus) pruža veći užitak u vožnji i smanjuje buku i vibracije. Bolja trakcija i do 10% više snage pruža novi samo-nivelirajući TLS Plus triple link suspension system amortizacije prednje osovine. To automatski podešava osjetljivost i sinkronizira se sa hidrauliko kako bi radili što bolje. Manje pokreta rukom i manje napora prilikom skretanja pruža novi variable ratio steering (VRS) sistem, koji može biti aktiviran i deaktiviran s CommandCenter konzolom upravljanja.

Odrađujte zadatke lakše putem aplikacije

Ostale opcije pruža novi paket povezivanja MyJobsConnect i MyJobsManager aplikacije, koje omogućuju vozaču da pregleda i odrađuje zadatke u stvarnom vremenu putem mobitela. John Deere je prvi proizvođač poljoprivredne mehanizacije koji pruža inteligentni system za navigaciju i upravljanje vozilima. Pruža pregled svih farmi i voznog parka i pokazuje vozačima najbrži i najsigurniji način do polja.

Ključne servisne točke 6R serije su lako dostupne te jednostavne za održavanje. Oba modela pružaju 750 sati izmjenu uljnog filtera, filtera goriva i izmjene ulja motora, što smanjuje potrošnju rezervnih dijelova i servisa. Doživotni diesel particulate filter (DPF) i niska razina potrošnje AdBlue-a od 2 do 3% pružaju dodatnu uštedu.

Izvor: novocommerce.hr, Foto: tractoroftheyear.org


Tagovi

John Deere 6250R 6R serija Traktor godine 2018 Tractor of the year Motor Snaga


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰