Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novinar(ka) si?
  • 18.07.2018. 12:30

Agroklub traži suradnike, novinare!

Novinar si po struci ili ti pisanje jednostavno leži? Odlično, jer tražimo pojačanja u veznom redu ekipe Agrokluba ;) Širimo mrežu dopisnika, vanjskih suradnika na području čitave RH. Javi nam se i postani važnim dijelom najveće zajednice poljoprivrednika!

Foto: Vedran Stapić
  • 5.228
  • 444
  • 1

Informacijski sustav Agroklub putem interneta unazad 10 godina svakodnevno izvještava agrarnu javnost o zbivanjima u sektoru poljoprivrede i događanjima u ruralnom prostoru. Na te teme od osnutka do danas publicirali smo više od 40 tisuća tekstova, te više tisuća različitih fotogalerija i video priloga. 

Upozoravali smo na probleme sela i utjecali na agrarne politike. Bili smo na nebrojenim njivama, u voćnjacima i štalama, vinogradima i podrumima. Slušali, gledali i pisali o našim proizvođačima, ali i o svim izazovima današnje proizvodnje hrane. Posjetili smo brojne sajmove, radili reportaže, intervjuirali stručnjake i tražili rješenja.

Zato smo danas najveći medij specijaliziran za poljoprivredu na internetu u tri države (HR, BiH i SRB) i svakoga dana nam povjerenje daje više desetaka tisuća posjetitelja. Nogometnim rječnikom - volimo reći da svakoga dana napunimo jedan veliki stadion.

Naša ambicija je veća i želimo našim korisnicima dati još više kvalitetnih informacija, a na temelju kojih će oni sutra moći donijeti bolje odluke. Stoga tražimo pojačanja u ovom ljetnom prijelaznom roku! 

Želiš pisati za Agroklub? Javi nam se!

Novinar si po struci ili ti pisanje jednostavno leži? Imaš interesa prema temama proizvodnje hrane i života na selu? Možda imaš i sklonosti prema fotografiji i rado ih koristiš na društvenim mrežama?

Javi nam se i postani dijelom mreže vanjskih suradnika Agroklub-a diljem RH. Tako i ti možeš dati svoj doprinos razvoju našeg agrara. Možeš pomoći očuvanju ruralnog prostora i/ili tradiciji svog kraja, ali i dopuniti svoj kućni budžet s honorarom za svaki objavljeni tekst (koje obračunavamo jednom mjesečno).

Ako si se prepozna(la)o u gornjim redovima, javi nam se na posao@agroklub.com do 31.07.2018. s više informacija o sebi. Želimo znati odakle si, koje teme te zanimaju i kakav stil pisanja gajiš. 

Za sva pitanja u međuvremenu odgovore možeš dobiti kod urednice Željke Rački-Kristić na 0800 555 660. 

Čujemo se i klikamo.

PS. Znaš li nekoga kome ovo može biti zanimljivo? PLS proslijedi!


Tagovi

Agroklub Novinar Natječaj Honorar Pisanje


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]