Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrokor
  • 03.11.2017. 12:30

Vlada formirala tim za praćenje Agrokora

Iako se tvrdi da je situacija u Srbiji stabilna, Vlada je formirala tim za praćenje tržišta, kada je reč o problemima u poslovanju privrednog društva "Agrokor".

Foto: Goran Necin / Flickr
  • 1.588
  • 78
  • 0

Ministarski tim, koji je obrazovala Vlada Srbije, imaće zadatak da analizira i prati stanje na tržištu naše zemlje, kada je reč o problemima u poslovanju privrednog društva "Agrokor" i privrednih društava koja posluju u Srbiji, a u vezi su sa njim.

Cilj je da se spreči eventulna šteta na domaćem tržištu, prenosi sajt Vlade. Predsednica tima je premijerka Ana Brnabić, a članovi ministri Rasim Ljajić, Goran Knežević, Dušan Vujović, Nela Kuburović, Branislav Nedimović, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Stabilna situacija u Srbiji

Sekretar Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije Žarko Malinović rekao je za RTS da je situacija u Srbiji trenutno stabilna i da ne treba da se strahuje za radna mesta:

"Sve obaveze prema radnicima u Srbiji se izmiruju redovno i mi to pratimo. Radi se o kvalitetnim preduzećima koja imaju stabilnu poslovnu klimu".

Dodao je da "Agrokor" u ovakvom stanju neće opstati i da očekuje da će doći do njegovog usitnjavanja i prodaje imovine. Napominje da je najbitnije da kupac bude neko ko je kredibilan u poslu.

Foto: Goran Necin / Flickr


Tagovi

Žarko Malinović Ana Brnabić Vlada Srbije Ministarski tim Agrokor Privredna komore Srbije


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.