Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dejvid Bekam
  • 10.07.2018. 18:15

Bekam: Šta posle fudbala? Vino i viski!

Dejvid Bekam, nekadašnji kapiten Engleske, odabrao je da novac nakon fudbalske karijere uloži u vinograd, a proizvodi i škotski viski, koji se pije i u Južnoj Africi.

Foto: Wonderland
  • 852
  • 41
  • 0

Reprezentacija Engleske se sutra,11. jula od 20 sati na stadionu Lužnjiki u Moskvi sastaje u polufinalnom meču Svetskog prvenstva u fudbalu sa selekcijom Hrvatske. Fudbaler Totenhema, Hari Kejn (Harry Edward Kane) nosi kapitensku traku, koja je nekad pripadala čuvenom Dejvidu Bekamu (David Robert Joseph Beckham). Ovaj 43-ogodišnjak, nekadašni igrač Mančester Junajteda, Real Madrida, Los Anđeles Galaksija i Pari Sen Žermena, bio je vođa ekipe na prvenstvima od 2000. do 2006. godine. Danas, on je vlasnik vinograda, a proizvodi i viski.

Vina namenjena porodici i prijateljima

Bekam je svojoj supruzi Viktoriji za rođendan poklonio vinograd u okrugu Napa (Nappa Valley) u Kaliforniji, čija se vrednost te 2008. godine merila sa sedam nula. Za radove je zadužen tim stručnjaka, a Bekamovi nisu želeli da komercijalizuju vino, odnosno da ga namene širem tržištu. Umesto toga, u njemu uživaju sa svojim prijateljima. U okviru imanja nalazi se i raskošna vila. Međutim, porodica Bekam malo vremena provodi ovde. Da Bekam zaista zna da uživa u dobrim vinima, preneli su početkom godine britanski mediji, navodeći njegov izbor  u jednom restoranu: Grands Échézeaux Domaine De La Romanee-Conti (jedno od njskupljih i najtreažnijih vina),  La Tâche (Pinot Noar), Chateau d'Yquem Sauternes (Sauvignon Blanc).

Prefinjeni škotski viski

Osim vina, Dejvid Bekam preferira i kvalitetan viski. Zbog toga je 2014. godine pokrenuo sopstveni brend ovog prefinjenog škotskog pića u saradnji sa svojim menadžerom Sajmonom Fulerom (Simon Fuller) i globalnim liderom u ovom poslu, kompanijom Diaego. "Haig club" viski namenjen je onima koji misle da im se to piće ne sviđa, izjavili su jednom prilikom. Da je stekao slavu, potvrdila je i promocija u martu ove godine u Južnoj Africi.


Tagovi

David Beckham Nappa Valley Simon Fuller Haig club Škotski viski Vinograd Kalifornija


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u