Pretraga tekstova
Policijski službenici Policijske stanice Lazarevo i Laktaši, uhapsili su trojac zbog krađe košnica sa pčelama, a onda otkrili i dodatno krivično djelo.
Zbog krađe košnica sa pčelama u naselju Priječani i u mjestu Šušnjari, čime je pričinjena znatna materijalna šteta oštećenima, policijski službenici Policijske stanice Lazarevo i Laktaši, identifikovali su i lišili slobode M.G. (1987), Z.Ć. (1964) iz Laktaša i N.H. (1984) iz Banja Luke.
Kako stoji u saopštenju CJB Banjaluka, o prikupljenim saznanjima obaviješten je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lica nakon saslušanja otpuste na slobodu, a da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima. Sva lica, osim Z.Ć. su otpuštena na slobodu, a on je predat u Kazneno-popravni zavod Tunjice, na izdržavanje kazne zatvora zbog krivičnog djela "Neovlašteni promet opojnim drogama" iz Krivičnog zakona BiH koje je izvršio u prethodnom periodu.
Policijski službenici nastavaljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, ali i provjeravanju da li se navedena lica mogu dovesti u vezu sa izvršenjem drugih krivičnih djela na području grada Banja Luke i opštine Laktaša.
Foto: Bigstockphoto/ch_ch
Tagovi
Autorica
Više [+]
Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Ako voliš sok od zove stavi ❤️ Recept za sok od zove (sirup) Sastojci: • 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni) • 2 l vode • 2 limuna (oprana, isečena na kolutove) • 1,5 kg šećera • 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g) ⸻ P... Više [+]
Ako voliš sok od zove stavi ❤️
Recept za sok od zove (sirup)
Sastojci:
• 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni)
• 2 l vode
• 2 limuna (oprana, isečena na kolutove)
• 1,5 kg šećera
• 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g)
⸻
Priprema:
1. Cvetove zove lagano operi pod mlazom vode (ili ih samo istresi da ne ubiješ aromu) i stavi u veću posudu.
2. Dodaj vruću prokuvanu vodu, kolutove limuna i limuntus.
3. Pokrij i ostavi da stoji 24 sata na hladnom mestu (ili frižideru).
4. Sutradan procedi kroz gazu ili gusto sito.
5. Dodaj šećer i mešaj dok se ne rastopi (možeš malo zagrejati ako se sporo rastapa).
6. Sipaj u sterilisane flaše i dobro zatvori.