Čemu da se nadaju proizvođači kad podbaci rod kukuruza? Da li je pravovremena zaštita od bolesti mogla da "spasi stvar"?

Voćarska je industrija pred velikim izazovima. Klimatske promene, loš sadni materijal, nedovoljno znanja, samo su neki od problema s kojima se susreću današnji voćari. Uskoro više o ovoj temi na Agroklubu!

Rod kukuruza je ove godine podbacio zbog visokih temperatura i bolesti. Kako je "prošao" ratar iz Čeneja Svetozar Murgaški i šta misli o izvozu i povećanju premije za mleko, uskoro detaljnije na Agroklubu! Pripremite se...

Sajam se održava u punom formatu, više od 17 zemalja će izlagati, a za sve posetioce je otvoren do 24. septembra.


Otvoren 88. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

U Novom Sadu je svečano otvoren Međunarodni poljoprivredni sajam, 88 po redu, a otvor...

www.agroklub.rs

Tako blizu, a tako daleko :D
#pekmez #džem #rakija #šljive
Ko je ljubitelj rakije, a ko pekmeza? ;)

Kakav položaj voli leska, koju sortu odabrati, šta je potrebno obaviti pre same sadnje, zašto je navodnjavanje gotovo neophodno, odgovorićemo uskoro na Agroklubu!

U trci za prestižnu titulu Traktora godine 2022., u kategoriji svestranih traktora pogodnih za farme mešovite proizvodnje bori se i italijanski proizvođač Landini. Uskoro više na Agroklubu.

"Rod grožđa je poprilično dobar, mislim da toga neće faliti apsolutno. Poneo je sasvim korektno. Nema problema što se tiče količine", smatra Bojan Kosović ispred Karlovačke vinarije. Detalji u video prilogu:

Vodeći svetski proizvođač teleskopskih utovarivača Manitou na tržište je plasirao poboljšanu verziju modela MLT 737 – 130 PS+ pod nazivom NewAg Limited Edition.
Više na: https://bit.ly/3nsLEdX

Berba u Sremskim Karlovcima je krenula - kakav se rod grožđa očekuje, a kakav kvalitet vina, uskoro više na Agroklubu!

Tražimo studente novinarstva koji imaju afiniteta prema temama iz sektora proizvodnje hrane i dešavanja u agraru ili studente agronomije/veterine koji imaju sklonosti prema medijima, pisanju i fotografiji.


Agroklub stipendija 2021 za studente novinarstva, poljoprivr...

Akademska godina je na samom pragu, a u Agroklubu, sada već tradicionalno, donosimo n...

www.agroklub.rs

Mirisi pečene paprike, turšije, slatke note džema i marmelade osećaju se i u kuhinji Ane Nikodijević iz Ovsišta kod Topole. Uskoro sočni detalji pripreme Anine zimnice na Agroklubu!

"Oj rakijo, rako,
Ja te volim jako,
A ti mene, rako,
U jendek polako."

Gordana Perunović Fijat sprema novu kolumnu! Uskoro na Agroklubu!

U svetu ih postoji samo 133, a svaki MLT 737 - 130 PS+ NewAg označen je brojem i više se neće proizvoditi. Uskoro čitajte na Agroklubu ;)

Da li već uveliko ostavljate zimnicu? Čekajte! Uskoro ćete saznate na Agroklubu kako da na pravi način pasterizujete i konzervirate svoju hranu!

Finalistu ovogodišnjeg takmičenja za titulu traktora godine, upoređuju sa švajcarskim džepnim nožićem. Uskoro ćete saznati zašto na Agroklubu!

Setvu salate, za berbu u decembru, treba obaviti oko 20. oktobra, a rasad presaditi do mesec dana posle. Ali, i pre toga treba obaviti niz radnji. Detaljnije, uskoro na Agroklubu!

Kako izgleda proizvodnja salate na otvorenom - od čega krenuti i koji su uslovi kvalitetnog ploda, uskoro detaljnije na Agroklubu!

Školska definicija kaže da su rotodrljače priključci za dopunsku obradu zemljišta čiji su radni organi klinovi ili noževi različitih oblika, a primenjuju se za predsetveno usitnjavanje tla, razbijanje pokorice i pokrivanje semena nakon setv... Više [+]

Školska definicija kaže da su rotodrljače priključci za dopunsku obradu zemljišta čiji su radni organi klinovi ili noževi različitih oblika, a primenjuju se za predsetveno usitnjavanje tla, razbijanje pokorice i pokrivanje semena nakon setv... Više [+]


Alpego rotodrljače sa Twin-Force Max sistemom za kvalitetnu...

Osim potrebne dubine obrade, koja je kod ove rotodrljače veća nego kod ostalih, njena...

www.agroklub.rs