Leticija Hrenković
prije 10 mjeseci
Hahaha, odlično uhvaćen trenutak! Hahaha, odlično uhvaćen trenutak!
Priča o Stanliu i Oliu. Iako mnogi na manje glavice gledaju s prijezirom, ovdje ću u par crtica pokušati objasniti njihove prednosti: 1) Dulja trajnost - uz dobro skladištenje traju i više od godinu dana 2) Jača aroma - manje glavice znaju... Više [+]
Priča o Stanliu i Oliu. Iako mnogi na manje glavice gledaju s prijezirom, ovdje ću u par crtica pokušati objasniti njihove prednosti:
1) Dulja trajnost - uz dobro skladištenje traju i više od godinu dana
2) Jača aroma - manje glavice znaju biti "nejestivo" ljute i aromatične
3) Otpornije na kvarenje - kompaktnija šuška ih štiti
Ostalo mi još 20tak kila, pa ko želi može naručiti na broj 0913008750 ili u inbox
Češnjak je ručno obrađivan, tretiran samo ekološkim stimulatorima Condi Vegom i Humastar, te šećerom protiv lukove muhe, odličan je za konzumaciju, za pravljenje zimnica,a može i za sadnju
🧄🧄Cijena je 5 eura 🧄🧄
Dostava Hp ekspresom na kućnu adresu ili putem paketomata Hrvatske pošte!
🧄🧄🧄Primamo naruđbe za pravi domaći češnjak iz vlastite proizvodnje, jesenjska sadnja, sorta rani ljubičasti, odlična mirisa i okusa i te pogodno za konzumaciju i sadnju, sve ručno obrađivano i tretirano samo sa eko i prirodnim preparatim... Više [+]
🧄🧄🧄Primamo naruđbe za pravi domaći češnjak iz vlastite proizvodnje, jesenjska sadnja, sorta rani ljubičasti, odlična mirisa i okusa i te pogodno za konzumaciju i sadnju, sve ručno obrađivano i tretirano samo sa eko i prirodnim preparatima(Condi Vegom, Humastrom i šećerom protiv lukove muhe) , bez ikakvih kemijskih pesticida i umjetnih gnojiva, češnjak će biti dostupan za prodaju u drugoj polovici 7 mjeseca🧄🧄🧄
🧄Cijena je 6.5eura za kilogram🧄
🧄🧄Besplatna dostava na području grada Kutine, a u druge dijelove Hrvatske dostava HP EKSPRESOM na kućnu adresu ili putem paketomata🧄🧄
🧄🧄Dostavu vršimo redom kako smo zaprimali naruđbe 🧄🧄
🧄Nalazimo se u Banovoj Jarugi kod Kutine
Naručiti možete u inbox ili na broj 0921482393 ili 0989941303 🧄
Libor Kuna
prije 1 godinu
Čuvamo ga na tavanu, mora biti suho i prozračno, ne smije samo biti vlage Čuvamo ga na tavanu, mora biti suho i prozračno, ne smije samo biti vlage
Maja Celing Celić
prije 1 godinu
Libore, a kako ga čuvati, na kojoj temperaturi, da ipak potraje još koji mjesec? Libore, a kako ga čuvati, na kojoj temperaturi, da ipak potraje još koji mjesec?
#RuralFoto #Proizvodnja
Okopavanje i frezanje domaćeg češnjaka
🧄🧄🧄Primamo naruđbe za pravi domaći češnjak iz vlastite proizvodnje, jesenjska sadnja, sorta rani ljubičasti, odlična mirisa i okusa i te pogodno za konzumaciju i sadnju, sve ručno obrađivano i tretirano samo se eko i prirodnim preparatim... Više [+]
🧄🧄🧄Primamo naruđbe za pravi domaći češnjak iz vlastite proizvodnje, jesenjska sadnja, sorta rani ljubičasti, odlična mirisa i okusa i te pogodno za konzumaciju i sadnju, sve ručno obrađivano i tretirano samo se eko i prirodnim preparatima(Condi Vegom, Mc protect Green, šećerom protiv lukove muhe i preslicom) , bez ikakvih kemijskih pesticida i umjetnih gnojiva, češnjak će biti dostupan za prodaju u drugoj polovici 7 mjeseca🧄🧄🧄
🧄Cijena je 40kn za kilogram🧄
🧄🧄Besplatna dostava na području grada Kutine, a u druge dijelove Hrvatske dostava HP EKSPRESOM na kućnu adresu, cijena poštarine do 5kg je 40kn,do 10kg je 70kn 🧄🧄
🧄Nalazimo se u Banovoj Jarugi kod Kutine
Naručiti možete u inbox ili na broj 0921482393 ili 0989941303 🧄
Maja Celing Celić
prije 2 godine
Možete oglasiti i u Oglasniku https://www.agroklub.com/poljoprivredni-oglasnik/poljoprivredni-proizvodi/ Možete oglasiti i u Oglasniku https://www.agroklub.com/poljoprivredni-oglasnik/poljoprivredni-proizvodi/
Domaći češnjak nakon skoro dva tjedna povađen, sav je povađen ručno, sad slijedi sušenje i priprema za prodaju
#mojepovrće
Sušenje češnjaka...još malo i napokon je povađen
Libor Kuna
prije 3 godine
Hvala, da odličan je s obzirom na godinu Hvala, da odličan je s obzirom na godinu
Snježana Kontić
prije 3 godine
Bravo, predivan,zdravi domaći češnjak!! Bravo, predivan,zdravi domaći češnjak!!
#mojepovrće
Pola smo povadili, sutra nastavak
#mojepovrće
Kiša nam je lijepo zalila vrt, malo ga i okopali, dali smo mu zraka, sada samo neka raste, ako Bog da lijepog vremena bit će nešta
#mojepovrće
Berba domačeg češnjaka u punom jeku, malo nam je otežano, jer je zarastao u travu (kamilicu
Libor Kuna
prije 3 godine
Nemože ni sazrit, jer stalno kiša pada i jako je vlažna zemlja, tako da će prije vani sazrijeti, to je sorta rani ljubičasti koji se bere krajem Više [+] 5,početkom 6 mjeseca, ako ga ostavim, samo će početi trunuti, a vrt folijarno prihranjujem ekološkim preparatima firme EM TEHNOLOGIJA iz Valpova
Đuro Japaric
prije 3 godine
Taj češnjak još nije sazrio , a ostalo bilje je rezultat ekološkog uzgoja bez prskanja i motike ! Taj češnjak još nije sazrio , a ostalo bilje je rezultat ekološkog uzgoja bez prskanja i motike !