Pogledajte ovu lepotu!
U podnožju Suve planine majka i ćerka gaje više od 30 različitih lekovitih biljaka i proizvode eterična ulja. Više o tome uskoro na portalu!
Učenici srednje Poljoprivredne škole u Valjevu osvojili prvo mesto na Festivalu čvaraka u kategoriji najbolji šoder čvarci! Čestitamo!
Prednosti sistema kap po kap. Krompir težak 700 grama!
Na teritoriji Timočke Krajine berba grožđa je nedavno završena. O tome kakvi su prinosi i procenat šećera kod različitih sorti, čitajte uskoro na portalu.
Foto: PSS Knjaževac
Umetnost na jelovim daskama! Pogledajte kakvi se sirevi prave u radionici Sir Art! Više o tome čitajte uskoro na portalu!
Posetili smo domaćinstvo Mladenović u Lepaji kraj Merošine. Krava Beba je otelila četiri teleta, a priču o tome kako su telad došla na svet i čime se još bave ovi vredni ljudi pročitajte uskoro na portalu!
Na 12 kilometara od Valjeva u selu Divci nalazi se ova oaza, mesto gde se ljudi međusobno povezuju, a ne preko vajfaj signala. I dok se deca igraju starim, zaboravljenim, društvenim igrama, roditelji uživaju u čistoj prirodi dok se širi mir... Više [+]
Na 12 kilometara od Valjeva u selu Divci nalazi se ova oaza, mesto gde se ljudi međusobno povezuju, a ne preko vajfaj signala. I dok se deca igraju starim, zaboravljenim, društvenim igrama, roditelji uživaju u čistoj prirodi dok se širi miris domaće hrane. Više o tome pročitajte u mom novom tekstu!
Tucana paprika na starinski način
Recept: Papriku najpre iseckati i ostaviti desetak dana da se suši na suncu. Nakon toga je staviti u rernu da se napeče, a potom u zamrzivač na pet minuta. Na kraju je istucati i odložiti u teglice..
U Jakovcu završena berba grožđa. Kakvi su prinosi? Čitajte uskoro na portalu..
Na gazdinstvu Nekšanović nedavno je završena žetva suncokreta, a prosečan prinos je svega 1.700 kg/ha. Osim ratarstvom, ovaj mladi stočar ima 40 grla junadi u tovu, a obrađuje 50 hektara zemlje.
Da li znate kako se pravi tumbana paprika? Čitajte uskoro na portalu..