Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poštovanje i pozdrav za sve.
Imam jedno pitanje a evo o cemu se radi a svaki savjet i smjernica je dobrodosla.
Ovu godinu sam pokusno sijao neke vrste ljekovitog bilja da bih vidio sta najbolje uspjeva.Posto sam vidio sta i kako ide sad imam namjeru da se bavim sa uzgajanjem preradom ljekovitog bilja.ukratko uzgojio sam bosiok crveni i zeleni,kadulju ruzmarin borač kantarion sam brao jer ga ima dovoljno u prirodi kao i majcinu dusicu.Susio sam to kao zacin ili caj ali isto tako sam kantarion nanu majcinu dusicu kiselio u domacem masilnovom ulju i procjedio i sad imam to kao tenkturu mecerat.
E sad bih da pokrenem paušalni obrt jer nemam toliko novcanih sredstava da krenem sa obrtnom proizvodnjom nego kao pašulni obrt dok se malo nepokrenem.
e sad savjet smjernika kako i na koji nacin da pokrenem pausalni obrt jer sam na birou nezaposlen .pokusavao sam da dodzem do šifre za pokretanje ali nema u paušalnom obrtu da mogu proizvoditi preradzivati i prodavti te proizvode.

Znaci pomos sta i kako najbolje da uradim kako bih to pokrenuo a da me puno nekošta pokretanje toga,šifra pod kojom se mogu registrovati u poreznoj upravi da to sve bude legalno.

Hvala