#agroklub @KLUB (92)

Danas u intenzivnoj voćarskoj proizvodnji koristimo slabo bujne podloge koje razvijaju korijenov sustav manjeg volumena te potporni sustav pa može se reći da je navodnjavanje jednako neophodno svim voćnim vrstama... Uskoro više o tome na Ag... Više [+]

U Bosni i Hercegovini kvalitet vina nije upitan. Međutim, veliki su troškovi proizvodnje. Od same cijene grožđa, uvezenih butelja, čepova... Sa kakvim se još izazovima suočavaju domaći proizvođači, čitajte uskoro na Agroklubu !

Zagrijavanje planeta na kojem živimo i klimata u kojem se uzgaja loza, tijekom vegetacije može utjecati na usjev na više načina... Uskoro više o njima čitajte na Agroklubu!

Rast povrća, za razliku od ratarskih kultura, je vrlo intenzivan i zahtijeva kontinuiranu opskrbu hranjivima dok će njihov nedostatak rezultirati nižim prinosima, lošijeg kvaliteta...Uskoro čitajte više o ovoj temi na Agroklubu!

Kupus je teško podnio stres i presadnju, a mrkvice tek pomalo niču. Ovih dana ćemo ga prihraniti azotnim biljnim đubrivom, jer samo to dolazi u obzir u našoj biobašti. Hladno je bilo za ne povjerovati uz maju. Radujemo se salati koja formir... Više [+]

Vodite računa i o uravnoteženoj gnojidbi koja će ubrzati rast i razvoj usjeva te ojačati njegovu prirodnu otpornost... O temi suzbijanja korova, čitajte uskoro više na Agroklubu !

Poljoprivrednici su sve svjesniji važnosti mehaničke kultivacije kukuruza, a kako bi smanjili upotrebu pesticida. Prvi prolaz kultivatorom treba obaviti kada biljke imaju tri do četiri formirana lista. Kod prihrane se posebno treba paziti d... Više [+]

Može povući više - manje sve priključne uređaje za obradu zahvata do pet metara, koji su i najčešće u uporabi... Uskoro o ovoj temi čitajte više na Agroklubu !

Posađeno u baštu, pa šta bude. Noći hladne, danju prevrelo, nadam se da će se kupus i salata primiti. Do tada jedemo salatu sa maslačkom. #mojepovrće #mojepovrce #agroklub

Jedna dizna ne košta puno, a može puno uštediti. Ipak, podložna je i trošenju pa ju po potrebi valja mijenjati.... Detaljnije o ovoj temi čitajte uskoro na Agroklubu !