Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krediti
  • 07.10.2021. 10:00

Konkurs Pokrajinskog fonda za kredit za podizanje voćnjaka i vinograda

Krediti će biti odobravani za nabavku sadnica loznih kalemova, kao i nabavku sadnica jabučastog, koštičavog, jezgrastog i jagodastog voća, i nabavka naslona odnosno kolja.

Foto: Depositphotos/nehruresen
  • 285
  • 67
  • 0

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je konkurs za dodelu kredita za podizanje višegodišnjih zasada voća i vinograda u 2021. godini. Sredstva će se dodeljivati poljoprivrednim gazdinstvima - fizičkim i pravnim licima sa područja AP Vojvodine, upisanim u Registar poljoprivrednih gazdinstava. Krediti će se realizovati isključivo na terotoriji Pokrajine.  

Krediti će biti odobravani za nabavku sadnica loznih kalemova, kao i nabavku sadnica jabučastog, koštičavog, jezgrastog i jagodastog voća, i nabavka naslona odnosno kolja, sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule, i to maksimalno 40.000 evra i ne manje od 1.000 evra, sa grejs periodom od 24 meseca. Za to vreme ne obračunava se interkalarna kamata, rok otplate kredita 36 meseci, koja će se realizovati u šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda (ukupno sedam rata).

Detaljnije o uslovima konkurisanja i prijavu možete preuzeti u dokumentima ispod teksta

Pored popunjene prijave, učesnici konkursa dužni su da podnesu između ostalog i originalni predračun sa specifikacijom iskazan u dinarskom iznosu. Predračuni učesnika konkursa moraju isključivo biti od dobavljača čija je pretežna delatnost proizvodnja ili prodaja sadnica. 

Konkurs je otvoren do kraja tekuće godine ili do iskorišćenja sredstava planiranih za njegovu realizaciju.

Prijavu sa traženom dokumentacijom dostaviti  poštom ili lično na adresu: Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede, 21001 Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 6 sa naznakom "Za konkurs". Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 021/557-451


Dokumenti


Tagovi

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede Krediti Voćarski zasadi Vinogradi Sadnice voća Nabavka kolja


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...