O Agroklubu

Poljoprivredni portal informativno-edukativnog karaktera o događanjima u poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambenoj industriji u regiji.

Informacijski sustav Agroklub

Informacijski sustav Agroklub djeluje od 2008. godine i svakodnevno putem interneta služi poljoprivrednicima i drugim žiteljima ruralnih prostora. Prikupljamo, obrađujemo i publiciramo najrazličitije informacije uz uvjet da su korisne, pravovremene i točne, a kako bi na taj način stvorili pretpostavku za kvalitetan razvoj naših farmera. Živimo u vremenima kada se sve ubrzano mijenja i kada informacija postaje ključem uspjeha. Da su i poljoprivrednici toga itekako svjesni pokazuje podatak da svakoga dana bilježimo nekoliko desetaka tisuća posjetitelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine.

Sustav Agroklub obuhvaća brojne online servise i alate.

Poljoprivredni portal je mjesto gdje možete saznati novitete o proizvodnji, pratiti sva važnija događanja i globalne trendove, a i pročitati broje priče o poljoprivrednicima iz Vašeg okruženja. Svakoga dana, više od 70 naših vanjskih suradnika i djelatnika svakodnevno radi na kreiranju sadržaja. Slobodno dajte i svoj doprinos, komentirajte članke, foto i video priloge.

Ukoliko želite kupiti ili prodati traktor, zemljište, kravu ili bilo što drugo - na raspolaganju Vam je naš Poljoprivredni oglasnik. Pretražite bogatu i ažurnu ponudu i potpuno besplatno predajte do 5 oglasa. Pogledajte ponudu putem kataloga oglasa ili detaljne tražilice.

Posebno smo ponosni na dio Agrokluba koji sadržava strukturirane baze podataka. Tu možete dobiti puno korisnih informacija o sredstvima za zaštitu bilja, gnojivima, sadnom materijalu i mehanizaciji. U bazama podataka krije se i baza poljoprivrednih proizvođača u koju se možete besplatno upisati te na taj način dobiti upite stranih i domaćih proizvođača za proizvode Vašeg gospodarstva.

Društvena mreža KLUB je svakako najdinamičniji dio sustava, putem koje možete izreći svoje mišljenje, postaviti pitanje ili naći odgovore, a i pohvaliti se fotografijom sa oranice, iz voćnjaka ili štale. Putem KLUB-a možete i direktno komunicirati s drugim proizvođačima putem privatnih poruka.

Registrirajte se na portalu i koristite sve prednosti besplatnog članstva. Možete, a i ne morate na svoju e-mail adresu dobivati svježe doze informacija iz svijeta poljoprivrede.

Što je Agroklub?

Ovo je opis video priloga ispod.

aWEB, ulaznica u svijet interneta

Razvili smo i koncept promocije poljoprivrednih proizvoda putem interneta pod nazivom aWEB - za sve one koji imaju proizvod ili uslugu i razvojnih ambicija, a do sada nisu bili prisutni na Internet sceni. Njima omogućujemo povoljne i lagane prve korake na internetu, od kreiranja web stranica, do promocije na društvenim mrežama. Koristeći aWEB naučiti ćemo Vas kako putem interneta doći do novih kupaca.

Više informacija na stranicama: www.aweb.ba

Jednim klikom do kupaca - aWEB

Ako slika govori više od tisuću riječi, a ovaj video ima 115 sekunki i fps=25, dakle ukupno gotovo 3 milijuna riječi?! Dakle sigurno vrijedi pogledati ;)