Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Zeničanin tvrdi da je njegovo suho meso bolje od visočkog - u čemu je tajna?

Skoro u pravilu se kuhana jela „začine“ suhim mesom za čiju se kolijevku smatra Visoko, a o kojem postoje zapisi još iz 1750. godine. Skoro svaka duga kuća u tom gradiću ima sušnicu i ponosno tvrde da je njihovo najbolje. Namijao se na tu konstataciju Zeničanin Kenan Sarajlić koji je u biznisu s mesom nepune tri decenije. „Moje je najbolje“, kaže nam, ne želeći ulaziti dublje u diskusiju o visočkom.

Foto: Arhiva Kenana Sarajlića

Prethodna galerija

Slijedeća galerija


Autorica

Selma Mujić

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.