Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 22.11.2019. 11:30

Novembar zakazao: Temperature će se penjati i do 19°C

Pretežno oblačno, ali toplo. U subotu moguća slaba kiša u u Hercegovini, jugozapadnim i centralnih područja Bosne.

Foto: Marijana Simanić
  • 133
  • 13
  • 0

Ovaj novembar nikako da nam donese mraz koji će "zasladiti" raštiku, mušmule, bundeve. Temperature su sve vrijeme iznad nule, nadprosječne za ovo doba godine. I ovoga će se vikenda penjati do 17 u unutrašnjosti, odnosno do 19°C na jugu

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 17 stupnjeva.

Pretežno oblačno vrijeme i u nedjelju, u čitavoj zemlji. Slaba kiša je moguća u Hercegovini, jugozapadnim i centralnih područja Bosne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje do 18 stupnjeva.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme u ponedjeljak. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu zemlje do 19 stupnjeva.


Tagovi

Agro prognoza Nadprosječne temperature Magla Pretežno oblačno Kiša


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.