Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer
  • 09.03.2016. 09:30

Lansirana Bayer Agro Vrijeme aplikacija!

Aplikacija donosi aktualnu, točnu i detaljnu vremensku prognozu ovisno o vašem mjestu stanovanja te kontakt podatke terenskih savjetnika.

  • 1.372
  • 122
  • 0

Moderna vremena zahtijevaju moderna rješenja, a kako bi proizvođači uvijek bili u toku s aktualnim i nadolazećim vremenskim uvjetima, stručnjaci iz Bayera osmislili su mobilnu aplikaciju za vremensku prognozu.

Radi se o aplikaciji koja donosi aktualnu, točnu i detaljnu vremensku prognozu ovisno o vašem mjestu stanovanja te kontakt podatke terenskih savjetnika kako bi poljoprivrednici mogli što lakše i brže stupiti u kontakt s najbližim savjetnikom.

Besplatno preuzmite aplikaciju za vremensku prognozu

Aplikacija Bayer Agro Vrijeme besplatno je dostupna za preuzimanje u:

"Aplikaciju možete besplatno preuzeti već danas, a mi ćemo nastaviti ulagati u daljnji razvoj iste kako bismo Vam pružili dodatne usluge i servise kroz buduća ažuriranja.", izjavili su iz Bayera povodom lansiranja aplikacije.

Novi alat za prepoznavanje nametnika

Klikom na poveznicu saznajte sve o novom alatu za prepoznavanje nametnika Alat za dijagnostiku nametnika na biljkama.Bayer je nedovno predstavio i rješenje u obliku servisa za prepoznavanje bolesti, korova i štetnika - Bayer Agro Dijagnozu. Cilj je poljoprivrednicima pojednostaviti dijagnostiku uzročnika, a time i rad u polju pa su pripremljene smjernice o tome kako se nositi s njima i djelovati preventivno.

Za više informacija o spomenutim uslugama možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Bayer Agro prognoza Bayer Agro Vrijeme Mobilna aplikacija Poljoprivredna prognoza


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Panel o budućnosti poljoprivrede, održan danas u Vrpolju, u organizaciji Europske komisije i centra Europe direct Slavonski Brod potrajao je dulje od predviđenog jer je publika imala dosta pitanja i komentara. Obišli smo i nedavno otvoren K... Više [+]