Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 06.04.2015. 09:00

Izgledi za Srbiju – 6.-15.04.2015.

U narednom10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije prevlađivaće normalni uslovi vlažnosti, u severnim krajevima umerena do jaka suša, dok će u delovima centralne i istočne Srbije biti umereno do jako vlažni uslovi.

  • 65
  • 2
  • 0

U Srbiji se u ponedeljak i utorak, 6. i 7. aprila 2015. godine, prognozira pretežno oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima južne i centralne Srbije. Na severu zemlje bi bilo uglavnom suvo.

U Vojvodini i u planinskim predelima duvaće umeren, povremeno i jak severni i severozapadni vetar. Temperature vazduha biće znatno ispod višegodišnjeg proseka. Od srede 8. aprila doći će do poboljšanja vremena, prevlađivaće promenljivo oblačno i u većini mesta suvo vreme, uz manji porast temperature.

U jutarnjim časovima će biti uslova za pojavu slabih mrazeva na 2 m visine i umerenih u prizemnom sloju vazduha. U periodu od 9. do 15. aprila očekuje se pretežno sunčano i sve toplije vreme sa maksimalnim dnevnim temperaturama oko i iznad 20°C. Od subote 11. aprila slabi jutarnji mrazevi biće veoma retki. Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije preovladavaće normalni uslovi vlažnosti, u severnim krajevima umerena do jaka suša, dok će u delovima centralne i istočne Srbije biti umereno do jako vlažni uslovi.

Izvor: Republički hidrometeorološki zavod, foto; depositphotos.com; farvatar


Tagovi

Pretežno oblačno Vremenska prognoza Severozapadni vetar Vlažni uslovi Temperatura vazduha Susnežica

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer