Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 09.11.2018. 16:30

Dnevne temperature preko 20 °C - moglo bi pasti i malo kiše

U zapadnim i jugozapadnim djelovima Bosne u subotu bi moglo pasti i malo kiše.

Foto: Pixabay/ariesa66
  • 80
  • 9
  • 0

Natprosječne temperature i manjak padavina uopće ne odaju da smo već dobro zagazili u novembar. Tek malo kiše i magla po kotlinama obilježit će prijepodneva ovoga vikenda i početak tjedna. 

U subotu malo do umjereno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, prije podne sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana, uz nešto više oblačnosti. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 21 stupanj, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod. 

Malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme u nedjelju. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 21 stupanj.

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 23 stupnja.
 


Tagovi

Agro prognoza Magla Niski oblaci Sunčano


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.