Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poslovni forum
  • 13.12.2016. 10:00

Perspektive razvoja drvnog sektora CEI zemalja

CEI Poslovni forum "Pokretačke snage i perspektive razvoja drvnog sektora CEI zemalja" održat će se 16. decembra 2016. godine u Sarajevu.

Foto: Pixabay/ChristophZimmermann
  • 477
  • 22
  • 0

U okviru predsjedavanja Bosne i Hercegovine Centralnoevropskom inicijativom, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira CEI Poslovni forum "Pokretačke snage i perspektive razvoja drvnog sektora CEI zemalja" koji će se održati 16. decembra 2016. godine u prostorijama Komore (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo).

Forum je prilika da se predstavnici kompanija i institucija CEI zemalja okupe i razgovaraju o različitim pitanjima od značaja za kreiranje povoljne poslovne klime u regiji s naglaskom na drvnu industriju, kao i da sagledaju ili predlože mogućnosti za buduću saradnju.

Zainteresirani za učešće, potrebno je da popunjen obrazac/prijavu (dokument ispod teksta) dostave najkasnije do 14.12.2016. godine putem e-mail-a selma.basagic@komorabih.ba ili lejla.medjedovic@komorabih.ba.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na tel: 033 566 181 (Selma Bašagić ) ili 033 566 231 (Lejla Međedović).

Foto: Pixabay/ChristophZimmermann


Dokumenti


Tagovi

CEI Poslovni forum Drvna industrija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.