Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Samit 100
  • 10.05.2016. 20:00

Dogovor za novo doba Bosne i Hercegovine

BiH će prvi put biti domaćin vodećeg biznis događaja u regionu Samit 100 koji od 27. do 28. maja okuplja poslovne lidere Jugoistočne Evrope.

Foto: Pixabay
  • 92
  • 3
  • 0

Nakon Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije, Bosna i Hercegovina će prvi put biti domaćin vodećeg biznis događaja u regionu Samit 100 koji okuplja poslovne lidere Jugoistočne Evrope.

Poslovni lideri iz regiona

Uz pokroviteljstvo Predsjedništva BiH, ovogodišnji Samit 100 pod nazivom "Dogovor za novo doba Bosne i Hercegovine" bit će održan zajedno sa Brdo Brijuni procesom i okupiti u Sarajevu najeminentnije poslovne lidere iz regiona uključujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Samit 100 trajat će od 27 do 28. maja u kongresnoj dvorni zgrade ASA Group, a u organizaciji ASA Prevent grupacije i BBI banke. Specijalni gosti petog godišnjeg Samit100 biznis lidera iz regiona bit će bračni par Samo i Iza Login, kreatori Talking Toma i osnivači i vlasnici OUTFIT7.

Poslovni lideri Jugoistočne Evrope predstavit će primjere dobre prakse i istovremeno raditi na jačanju potencijala za nove investicije kroz saradnju i razvojne projekte.

Foto: Pixabay


Tagovi

Samit 100 Sarajevo Biznis događaj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]