Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija
  • 19.05.2016. 10:00

Staklenici za 58 malih poljoprivrednika

Talijanska akcija uključuje i podršku lokalnim poljoprivrednim udruženjima, veterinarskoj stanici, kao i podršku za 70-ak malih poduzeća kojim upravljaju žene.

Foto: StillWorksImagery/Pixabay
  • 72
  • 2
  • 0

Čak 58 malih poljoprivrednika sa područja Maglaja dobilo je staklenike u vrijednosti više od 40.000 eura. Staklenike im je donirala talijanska kooperacija, priopćeno je iz Ambasade Italije u BiH.

Talijanska akcija, dodaju, uključuje i podršku lokalnim poljoprivrednim udruženjima, veterinarskoj stanici, kao i podršku za 70-ak malih poduzeća kojim upravljaju žene.

U narednim danima započet će radovi na obnovi fasade zgrade veterinarske stanice kojoj će biti dostavljeni lijekovi, a bit će kompletirana i donacija za ekonomske djelatnosti kojima se bave žene iz Općine Maglaj. Ukupna vrijednost donacije veća je od 200.000 eura.

Foto: StillWorksImagery/Pixabay


Tagovi

Staklenici Donacija Općina Maglaj Ambasada Italije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]