Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Besplatan aWEB
  • 07.10.2016. 12:00

Izabrali smo dobitnike - idemo izraditi aWEB!

Provjerite jesmo li Vas odabrali za izradu besplatne aWEB stranice i javite nam se radi daljnjeg dogovora!

  • 3.067
  • 153
  • 0

Kako smo i obećali, darujemo vam tri besplatne aWEB internet stranice za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor općenito kojom se već služe poljoprivrednici iz Hrvatske i Srbije, a koja je odsad dostupna i na području BiH!

Klik do kupaca - darujemo vam tri aWEB stranice!

Mala, ali poštena komisija izabrala je naše sljedeće čitatelje/proizvođače:

  • Emir Zjajo - vodenica za mljevenje žita, maline
  • Nebojša Mičić - organska proizvodnja povrća
  • Hajrudin Malinar - uzgoj malina i ovčarstvo

Izabrani Emir Zjajo prije 20-ak dana je pokrenuo staru vodenicu za mljevenje svih vrsta žitarica. Radi se o vodenici staroj vise od 50 godina, koja je zadnji put radila prije 7 godina. Trenutno radi samo jedan kamen, a ako se ukaže potreba ima mjesta za postaviti još 2 kamena sa kojima bi povećao ukupni kapacitet vodenice. Sve je prirodno i ekološki. Pored vodenice ima zasađen i 1 dulum maline.Kako bismo izradili stranicu, molimo navedene da nam se jave na e-mail: info@agroklub.ba radi daljnjeg dogovora.

Nebojša Mičić pokrenuo je prošlog mjeseca oglednu organsku baštu na 1 dulumu + 1 plastenik od 100 kvadrata da vidi šta se može proizvesti bez nepotrebne i skupe hemije. Za početak ide rukola, matovilac, salata, luk...

Hajrudin Malinar bavi se malinarstvom i ima 2 dunuma maline polka i 3 dunuma maline miker. Bavi se i stočarstvom od kojeg ima 20 ovaca i trenutno 2 košnice pčela.

Ključ u ruke

aWEB je servis informacijskog sustava Agroklub i naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje jer smo unutar jedne usluge stvorili uvjete da sa malim ulaganjem realiziramo sve što je potrebno za kvalitetnu prezentaciju.

Naša tvrtka više od 10 godina razvija različita internet rješenja u cilju promocije poljoprivrednih proizvoda. aWEB je spoj svog našeg znanja i iskustva te kao takav najbolji proizvod koji smo ikada napravili.


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Pokrenuli farmu koka i osigurali egzistenciju. Trenutno imaju 2000 🐔 nosilica, a dnevno proizvedu više od 1600 🥚.
Obitelj Vidović #Ljubunci #ProzorRama 🌞