Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter-Agrar SRB d.o.o
  • 28.02.2017. 12:15

FENDT traktori za voćare i vinogradare

Iskustva u pravljenju traktora sa najvećom efikasnošću i produktivnošću, kao i najvećem mogućem komforu u vožnji, Fendt je preneo sa svojih ostalih modela na traktore za voćnjake i vinograde.

  • 5.588
  • 240
  • 0

Još od kada je predstavljena serija 200, Fendt je postavio standarde za apsolutno najbolju tehnologiju u sferi specijalizovanih traktora. Iskustva u pravljenju traktora sa najvećom efikasnošću i produktivnošću, kao i najvećem mogućem komforu u vožnji, Fendt je preneo sa svojih ostalih modela na traktore za voćnjake i vinograde.

Više od 50 godina Fendt neprekidno radi na razvoju specijalnih traktora, kako bi na tržištu mogao ponuditi vrhunsku tehnologiju kao odgovar na visoke zahteve u toj oblasti.

Serija 200 se proizvodi u tri verzije

Fendt 200 Vario V je najmanji traktor ove serije namenjen za vinograde. Njegovi spoljni gabariti počinju od 1,07 m i pogodni su i za najuže zasade vinograda od 1,5 m međurednog razmaka.

Fendt 200 Vario F je idealan traktor za uzgajivače voća. Njegovi spoljni gabariti počinju od 1,32 m i ovaj model je našao ne samo primenu u voćnjacima nego i kod povrtara i cvećara za rad u plastenicima i staklenicima.

Fendt 200 Vario P je najveći traktor iz ove serije namenjen zasadima kao što su hmeljarnici i voćnjacima šireg međurednog rastojanja od 2,20 m. Njegove spoljne mere počinju od 1,68 m.

Inter-Agrar je spremio ponudu za subvencionisanje traktora

Inteligentna tehnologija i dizajn

Okretnost, stabilnost i sigurnost su tri parametra koja su zadovoljena inteligentnom tehnologijom i dizajnom. Fendt je na ovoj seriji uspeo da sačuva svu udobnost i funkcionalnost svojih većih modela i da ih upakuje u veoma stroge propise dimenzija koje zahtevaju ovakvi traktori. Suspenzija prednjeg mosta, prednji podizne poluge, automatsko zaključavenje prednjeg i zadnjeg diferncijala, automatska kontrola prednje vuče nivelacija zadnjih poluga iz kabine su samo neke of jedinstvenih funkcija kojom se odlikuje ova nesvakidašnja seriija Fendtovih trakotra. Pored ovoga tu je naravno i Vario Transmisija gde je Fendt još uvek jedini proizvođač koji ovo nudi u ovom segmentu traktora.

Raspon konjskih snaga u ovoj seriji se kreće od 70 pa do 110 KS sa izuzetno štedljivim a isto tako pouzdanim AGCO Power motorima.

Za više informacija o svim karakteristikama modela i mogućnosti za subvencionisanje, obratite se kompaniji Inter-Agrar SRB na jedan od dole navedenih kontakata!


Foto prilog


Tagovi

Inter-Agrar FENDT Traktor Fendt 200 Vario V Fendt 200 Vario F Fendt 200 Vario P Vario Transmisija


Partner

Inter-Agrar Srb d.o.o

Međunarodni put 165, Čenej, 21233 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 221 4939, e-mail: info@inter-agrar.com web: http://www.inter-agrar.com