Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada d.o.o.
  • 05.04.2022. 09:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Entrada u Gudovcu predstavila novitete iz svog prodajnog programa

Posjetitelji su mogli razgledati i isprobati akumulatorske škare i pile, traktore Kioti, K9 UTV, industrijske motore i agregate, motorne pumpe kao i Labinprogres kopačice, kosilice, motokultivatore s priključcima i prikolicu

Foto: Martina Popić
  • 1.534
  • 123
  • 0

Na nedavno održanom 23. Proljetnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu svoj prodajni program izložila je i tvrtka Entrada. Predstavila je velik broj proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača Campagnola, Kioti, Kohler- Lombardini i Labinprogresa.

Posjetitelji su mogli razgledati i isprobati akumulatorske škare i pile, traktore Kioti, K9 UTV, industrijske motore i agregate, motorne pumpe kao i program Labinprogres kopačica, kosilica, motokultivatora sa priključcima i prikolicu nosivosti 3 tone.

Od prodajnih predstavnika ove tvrtke saznali smo da su novitet u njihovom asortimanu akumulatorske škare i pile tvornice Campagnola, a neki od modela imaju mogućnost korištenja s teleskopskom drškom.

"Proizvodi ih talijanska tvornica sa sjedištem u Emili Romagne, a namijenjene su za voćarstvo, vinogradarstvo i maslinarstvo", pojasnio nam je Kristijan Kontuš iz Entrade. Kako dodaje, riječ je o tri modela škara i to Speedy, Stark M i L koje se međusobno razlikuju po otvoru oštrice, debljini reza, ali i težini. 

Speedy škare režu grane debljine 25 mm i teške su 0,89 kg, a koriste se u vinogradarstvu. Stark M imaju debljinu reza od 32 mm i teže 0,91 kg, a Stark L režu grane debljine čak 37 mm i teške su malo više od jednog kilograma. One su namijenjene za voćarstvo, ali i maslinarstvo.

Kristijan Kontuš pokazao nam je Campagnola asortiman

"Također, za spomenuta zadnja dva modela, tvornica Campagnola napravila je i teleskopski produžetak koji može doseći visinu do 2,3 metra", istaknuo je Kontuš rekavši da upravo to olakšava posao u rezidbi jer korisnik može raditi s tla. Dakle, nisu mu potrebne ljestve.

Istovremeno, kod korištenja akumulatorskih škara ne umara se ruka kao kod običnih i ubrzava se vrijeme radova. "Nema ni straha od žvakanja grana", naglasio je naš sugovornik.

Pile za rezanje debljih grana

Osim škara, u njihovom prodajnom asortimanu mogu se naći i aku pile koje služe za rezidbu debljih grana. Riječ je o modelima T-Cat, T-Rex i T-Fox. Kod sva tri debljina reza je 80 mm, a razlikuje ih težina, snaga pokretača, brzina lanca i snaga baterije. 

U pakiranju s pilama, ali i škarama dolaze baterije i punjač

"Svi modeli škara i pila imaju senzore koji sprječavaju da se korisnik poreže, a tvrtka na njih daje garanciju od dvije godine", rekao je Kontuš dodavši da u pakiranju s njima dolaze punjive baterije te punjač.

Osim programa za rezidbu, Entrada je na bjelovarskom sajmu predstavila i Kioti traktore, a u ponudi imaju one snage od 25 do 140 KS. Tvrtka na njih daje jamstveni rok od 60 mjeseci.

UTV vozilo privlačilo poglede

Poglede posjetitelja privlačilo je Kioti K9 UTV vozilo koje nudi suvremeni stil, poboljšane ergonomije uz 500 kilograma maksimalne nosivosti. Naime, 3-cilindrični vodeno hlađeni dizelski motor proizvodi 24KS uz maksimalnu brzinu od 40 km/h, a obradovao bi svakog vlasnika zemljišta.

Kioti UTV vozilo 

Ova tvrtka je na sajmu predstavila i industrijske elektroagregate koje sami proizvode, a riječ je o seriji Flash koja osigurava energiju visoke kvalitete te sigurnost da će svaki potrošač raditi maksimalnom učinkovitošću uz 36 mjesečno jamstvo.

Traktor Kioti DK5010NHS: Kompaktan, okretan i izdržljiv

Više o svim njihovim proizvodima i cijenama možete pogledati na web stranici tvrtke ili im se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Entrada Bjelovarski sajam Sajam u Gudovcu Camapagnola Kioti


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr