Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija vina
  • 25.02.2014. 18:45

Iskoračite s marketingom na ino tržište vina

Prijavljujete li se na Javni natječaj Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018. za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja? Ukažite nam svoje povjerenje!

Foto: depositphotos, Rsedlaced
  • 717
  • 67
  • 0

Registrirani ste proizvođač vina upisan u Vinogradarski registar, udruga proizvođača vina, zadružni savez ili pak javno tijelo utemeljeno zakonom koje predstavlja proizvođače vina? Ukoliko pripadate jednoj od navedenih kategorija evo izvrsne prilike da prezentirate svoja domaća, hrvatska vina na svjetskoj vinskoj sceni. Unatoč iznimnoj kvaliteti naša vina još uvijek nisu dovoljno prepoznatljiva u svijetu. Stoga je vrlo važno promovirati hrvatsko vino, kao i prepoznatljive vinske sorte.

Imate iznimnu želju za uspjehom, a domaće tržište ne zadovoljava Vaše potrebe, proizvodite više nego što možete prodati ili jednostavno želite proizvoditi više, a bojite se da nećete naći kupce za svoj proizvod, došlo je vrijeme da se otisnete na inozemnu vinsku scenu.

Nedostatna financijska sredstva Vaša su glavna prepreka?

Unatoč iznimnoj želji, nemate dovoljno financijskih sredstava za promocijske aktivnosti, koje su glavni alat za dolazak do potencijalnih, inozemnih kupaca i potrošača. Tada je rješenje za Vas prijava na Javni natječaj za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018. za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2014. godini.

Ukupna visina raspoloživih sredstava potpore u okviru navedene mjere iznosi 1 milijun eura, a proračunska sredstva osiguravaju se djelomično iz državnog proračuna, a najvećim dijelom iz fondova Europske unije. Zvuči li Vam primamljivo činjenica da upravo Vaš projekt može dobiti potporu u visini maksimalno 200.000 eura.

Kako do reklamnih bannera, PR članaka, vlastite web stranice?

Podnositelj zahtjeva koji se prijavljuje na ovaj Javni natječaj dužan je u sažetom obliku jasno opisati planirane aktivnosti i njihovu dinamiku i to prema pojedinim skupinama aktivnosti:

  1. Ulaganje u objavljivanje reklama u medijima (tisak, televizija, radio, internet)
  2. Ulaganja u odnose s javnošću (PR), promociju i marketing
  3. Ulaganja u izradu i distribuciju promotivnih materijala za tržišta trećih zemalja (brošure, promo letci, posteri, DVD-i, spotovi)
  4. Ulaganja u sudjelovanje na sajmovima i drugim događanjima na tržištima trećih zemalja i provođenje istraživanja tržišta trećih zemalja

Agroklub Vam može pomoći!

Ukoliko razmišljate o prijavi na natječaj, poljoprivredni portal Agroklub Vam može ponuditi provođenje slijedećih aktivnosti: izradu marketing plana za ino tržišta, promociju putem reklamnih bannera, pripremu i objavu PR članaka, izradu web stranica i web-kataloga Vaših proizvoda, istraživanje tržišta te ostale oblike internet marketinga (Google AdWords i Društvene mreže) na ciljanim tržištima.

Ispunite podatke u niže navedenom obrascu, a mi ćemo Vas kontaktirati te Vam na temelju prikupljenih informacija poslati neobvezujuću ponudu za odabrane aktivnosti u najkraćem mogućem roku!

Širom otvorite svoj prozor u svijet vina!

Foto: depositphotos, Rsedlaced


Tagovi

Vinarstvo Vinogradarstvo Nacionalni program za vina Promidžba Web stranica Banner Reklama Javni natječaj Poticaji

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!