Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrokor
  • 13.03.2018. 14:30

Iznajmljuje se lovište Ivice Todorića

Izvanredna uprava Agrokora raspisala je poziv za podnošenje prijava za sklapanje ugovora o izlovu divljači.

Foto: Bigstockphoto/budabar
  • 1.163
  • 107
  • 0

Iznajmljuje se lovište Ivice Todorića. Naime, kako stoji u objavi izvanredne uprave Agrokora, Uprava društva Lovno gospodarstvo Moslavina, koje je u vlasništvu Agrokora d.d.,  raspisala je poziv za podnošenje prijava za sklapanje ugovora o izlovu divljači na državnom otvorenom lovištu broj: VII/15 "Zapadna Garjevica", za lovnu sezonu u trajanju od 1. travnja 2018. do 31. ožujka 2019. godine. Minimalna tražena godišnja naknada za izlov krupne i sitne divljači prema planu odstrela i lovnogospodarskoj osnovi iznosi 4.800.000 Kn + PDV. Plan odstrela je priložen pozivu za podnošenje ponuda, a pozivom su jasno propisani i uvjeti koje ponuditelji moraju prihvatiti te će biti sastavni dio Ugovora o izlovu divljači.

Ponude se, kažu, zaprimaju zaključno s 19. ožujkom 2018. godine. Zainteresirani ponuditelj moći će sklopiti i poseban ugovor o podzakupu nekretnine – lugarnice "Kamenica", koja se može koristiti za smještaj i prijem gostiju.

Lovište Zapadna Garjevica se nalazi na području Bjelovarsko-bilogorske županije i prostire se na površini od 25.529 ha. Glavne vrste populacije krupne divljači koje obitavaju na lovištu su jelen obični, jelen lopatar, muflon, srna obična i svinja divlja, a od sitne vrste divljači na lovištu obitavaju jazavci, divlje mačke, kune zlatice, kune bjelice, dabrovi, obični zečevi,  čagaljevi, lisice, fazani, sive vrane, vrana gačac, svrake i šojke kreštalice.

"L. G. Moslavina posjeduje koncesiju prava lova na državnom otvorenom lovištu te sve zakonom propisane potrebne ovlasti za obavljanje uzgoja, zaštite, lova i korištenja divljači i njezinih dijelova. Dodatne informacije ponuditelji mogu dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte:  info@lg-moslavina.hr", zaključuje se u objavi iz Agrokora. 


Tagovi

Lovište Najam Agrokor Ivica Todorić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?