Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Goats of Anarchy
  • 14.12.2016. 17:45

Stresan posao zamijenila spašavanjem životinja

Odlično plaćen posao u New Yorku, Leanne Lauricella zamijenila je brigom o kozlićima!

Foto: Instagram/Goats of Anarchy
  • 2.410
  • 288
  • 0

Radila je odlično plaćen, no stresan posao u New Yorku i često se pitala je li to život koji želi živjeti. Nakon što je jednog dana posjetila farmu kozlića shvatila je da treba promjenu. Leanne Lauricella, iz Mansfield Townshipa u New Jerseyu, posvojila je 2014. dva kozlića, Jax i Opie.

Neko je vrijeme i dalje radila u New Yorku, no kada je posvojila još tri kozlića odlučila je presjeći s životom koji je dotad živjela. Dala je otkaz i posvetila se skrbi o životinjama.

"Odlučila sam zamijeniti štikle gumenim čizmama i Mercedes za džipa", rekla je za countryliving.com. Njezina ideja nije naišla na razumijevanje jer je dala otkaz bez da je imala složen plan što dalje. Međutim, nije se obazirala na to.

Željela je biti sretna

"Moj suprug je 25 godina radio na Wall Streetu i dao je otkaz kako bi popravljao i prodavao Corvette. Otvorio je radnju i iako je prva godina bila teška, nikada nije bio sretniji. Htjela sam to i sebi", objasnila je Leanne.

Na Instagramu je otvorila stranicu "Goats of Anarchy" i već prvu noć stekla 30.000 pratitelja. "Bio je to znak da sam na pravom putu", kaže.

Uz kozliće, usvojila je i mini konja, mini magare, dva zečića i prase, sve spašene iz Barnyard utočišta u Blairstownu, gdje i volontira. Kako bi pokrila račune veterinara, jer je riječ o životinjama koje imaju neki oblik invalidnosti, pokrenula je dodatni posao - dizajnira majice s printom. Naravno, print je vezan uz životinjski svijet. I da, njezini ljubimci neće završiti kao hrana.

Foto: Instagram/Goats of Anarchy


Tagovi

Kozlići Poljoprivreda Goats of Anarchy


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]