Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede RS
  • 26.05.2017. 18:00

Prerađivat će do 2 miliona litara mlijeka

Dogovorena je i pojačana inspekcijska kontrola uvoza mlijeka i mliječnih proizvoda.

Foto: vladars
  • 1.593
  • 79
  • 0

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske prof.dr Stevo Mirjanić i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković, sa saradnicima, sastali su se sa direktoricom „Mlijekoprodukta“ Kozarska Dubica Rankicom Marelj, direktorom Veterinarskog instituta „Vaso Butozan“ Željkom Sladojevićem te predstavnicima Inspektorata Republike Srpske s kojima su razgovarali o stanju proizvodnje i tržišta mlijeka u Republici Srpskoj.

Na sastanku je dogovorena prerada do 2 miliona litara sirovog mlijeka u mlijeko u prahu i njegov plasman. Prerada je dogovorena radi obezbjeđenja kontinuiteta otkupa sirovog mlijeka u Republici Srpskoj.

Dogovorena je i pojačana inspekcijska kontrola uvoza mlijeka i mliječnih proizvoda, te nastavak aktivnosti na promociji i zaštiti domaće proizvodnje.

Foto: vladars


Tagovi

Stevo Mirjanić Predrag Gluhaković Rankica Marelj Željko Sladojević Mljekarstvo Mlijeko u prahu Inspekcijska kontrola Vlada RS


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]