Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kraljevska porodica
  • 12.06.2019. 11:00
  • Keswick, Engleska

Kraljevski par: Vilijam i Kejt posetili farmu ovaca - jednu su i ošišali

Nakon što je pomogao farmeru Džeku Kartmelu da ošiša jednu ovcu, Vilijam se našalio: "Neće biti srećna sa svojom novom frizurom." Nakon njega, s osmehom se šišanja prihvatila i Kejt, a ovci je, čini se prijao kraljevski tretman.

Foto: YouTube/PrintScreen/The Royal Family Channel
  • 135
  • 40
  • 0

Princa Vilijama i njegovu suprugu, Kejt, vojvotkinju od Kembridža navikli smo da vidimo u skupim odelima i ekstravagantnim kreacijama okruženi luksuzom koji je običnom narodu teško i zamisliti. Ipak, čini se da se u kraljevskoj porodici ne boje nikakvog posla, pa ni šišanja ovaca. To su dokazali u poseti farmi "Deepdale Hall" u blizini grada Kasvik (Keswicka) u regiji Kambrija.  

Nakon što je pomogao farmeru Džeku Kartmelu (Jacku Cartmelu) da ošiša jednu ovcu, Vilijam se našalio: "Neće biti srećna sa svojom novom frizurom." Nakon njega, s osmehom se šišanja prihvatila i Kejt, a ovci je, čini se prijao kraljevski tretman. 

Ova farma na severozapadu Engleske u vlasništvu je farmera Krisa Brauna (67) i njegovog sina Džimija (41). Oni su kraljevski par, naravno, ugostili i u svojoj kući. Tamo su uz šoljicu čaja i kolače raspravljali o problemima koje muče britanske poljoprivrednike. Naravno, Bregzit je goruće pitanje pa je princa Vilijama  zanimalo kako je Brezgit uticao na njih i da li su zabrinuti zbog toga.

Adam Dai, direktor udruženja Mreža farmera (The Farmer Network) rekao je kako je najgori mogući scenarijo nakon Bregzita apsolutno strašan. "Poljoprivrednici će biti pogođeni carinskim postupcima prilikom izvoza i 'crnim rupama' u isplatama subvencija."

Nakon predaha, Vilijam i Kejt su obišli farmu te se okušali i u izgradnji suvozida

Ova poseta nije bila ništa neobično jer članovi britanske kraljevske porodice često posećuju sve delove svoje zemlje kako bi se što više približili 'običnom' stanovništvu. U svakom slučaju, ne moraju se brinuti ako im plemićke titule ikada budu ugrožene jer - ovce znaju šišati. 

Koliko su vešti u šišanju i izgradnji suvozida, pogledajte u videu: 


Tagovi

Kraljveska porodica Princ Vilijam Kejt Šišanje ovaca Bregzit Suvozid Adam Dai


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta