Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 30.06.2015. 13:20

Cisterna PG II od 20 kubika na probi u Hrvatskoj

PG cisterne za tekući gnoj tretiraju zemljište s krilom 24m radnog zahvata s ADS-om (antikapajući sistem). Samson nudi krila za tretiranje od 12 do 28m radnog zahvata, a mogućnost tretiranja je s različitim radnim zahvatom.

  • 737
  • 81
  • 0

Danska tvrtka Samson, jedan od vodećih svjetskih proizvođača cisterni za rješavanje tekućeg gnoja, u srpnju organizira svojevrsnu turneju po Hrvatskoj. Ovaj Croatia Samson tour u organizaciji danske tvrtke i hrvatskog dilera AgroPMD-a će PG II20 cisternu voziti po Hrvatskoj.

Trenutno se cisterna nalazi u Križevcima, na imanju Josipa i Zvonka Širjana. Tamo se priprema za turneju i tko ju želi pobliže promotriti može se javiti u AgroPMD i pogledati ju u radu. Prva zvanična prezentacija je 10. srpnja u Lipovcu kod Suhopolja na imanju Litrić Zvonka. Nakon toga 13. i 14. srpnja bit će u Črnkovcima, 15. srpnja u Feričancima, 16. do 17. srpnja u Punitovcima, te 20. do 21. srpnja u Bizovcu.

Samson tour po Hrvatskoj

PG cisterne za tekući gnoj tretiraju zemljište s krilom 24m radnog zahvata s ADS-om (antikapajući sistem). Samson nudi krila za tretiranje od 12 do 28m radnog zahvata, a mogućnost tretiranja je s različitim radnim zahvatom. Nude se i PG cisterne za osoku s kultivatorskim inkorporatorom (7,5m).

Samson također nudi inkorporatore s jednim ili dva diska i to u verzijama od šest, te osam metara radnog zahvata. Ova koja će biti prikazana na Touru je veličine 20 kubika i to upravo ona za naše svinjogojce najinteresantnija s antikapajućim sistemom u krilima. Ta krila imaju upravljački mehanizam u kabini traktora i slijede konfiguraciju terena.

Radi se o SlurryMaster 6000 sistemu za upravljanje. Bum se podiže i spušta hidraulički, a kad se bum, ili jednostavnije rečeno krila preklope uz strane tankera tijekom transporta, kaša ne kaplje iz crijeva. PG II 20 razvijen je kako bi zadovoljio zahtjeve profesionalnog korisnika u smislu učinkovitosti, fleksibilnosti, razumljivost i niske troškove održavanja. Cisterna je modularno izgrađena s mnogo mogućih dodatnih opcija, što omogućava prilagodbe specifičnim potrebama farmera. Ukoliko se potrebe i promijene, mogući su dodaci i naknadno naručivanje. I ova Samson cisterna točkove na dvije osovine ima na stražnjem kraju prikolice, te same točkove smještene tako da ima nisko težište.


Tagovi

Samson Csaba Szabo Rasmunsen Danska Francuska Širjan Črnkovci Bizovac Slurry Master ADS Inkorporator Lipovac Širjan Cisterne Tekući gnoj SlurryMaster Niski troškovi


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.