Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krava
  • 10.02.2014. 10:11

Beta karoten za bolju plodnost

Stalni rast proizvodnje, široka paleta proizvoda sigurnost i stručnost samo su neke od odlika Fanonovog poslovanja

  • 1.075
  • 88
  • 0

Fanon d.o.o. hrvatski je proizvođač hrane za životinje koji je prošle godine proslavio dva desetljeća proizvodnje i svoje robne marke krmnih smjesa Pehra čiji je slogan "Blago za Vaše blago". Kvaliteta proizvoda Pehra poznata je i van Hrvatske gdje imaju svoje vjerne kupce, a tržište koje obuhvaćaju proteže se na tržište europske unije te na područje jugoistočne Europe. Tvrtka Fanon surađuje sa vodećim europskim proizvođačem hrane za životinje DTC grupom (Deutsche Tiernahrung Cremer u čijem je sastavu i Deuka), na proizvodnji, razvoju te prodaji specijaliziranih proizvoda za preživače (bypass proteina za krave - deukalac UDP) te novih, inovativnih i konceptualno specifičnih proizvoda za monogastrične životinje (Opticon prodigest i Faser Gold).

Široka paleta proizvoda i njihov stalni razvoj, sigurnost, stručnost i kooperativnost je ono što pružaju svojim korisnicima.

Mineralno vitaminske mješavine za goveda

Sastav mineralnih mješavina i premiksa određen je osnovnim obrokom i mliječnošću, a što je temeljna razlika u odnosu na ostale proizvode konkurencije koju možete naći na tržištu. Osnovni obrok karakteriziran je određenim krmivom prema kojem je potrebno uskladiti sastav i sadržaj pojedinih vitamina, minerala ili elemenata u tragovima.

Isto tako, stupanj proizvodnje određuje potrebe za ovim hranjivim tvarima. Temeljem dugogodišnjeg rada i brojnih analiza krmiva s ovog područja, u mogućnosti su prilagoditi sastav i odnos hranidbenih tvari u njihovim proizvodima koji je potreban za željenu proizvodnju.

Sastav Cibo proizvoda nastao je temeljem dobrog poznavanja hranidbenih zahtjeva životinja u postojećim uvjetima držanja i pasminskog sastava.

Cibo Beta 2000 & 3000 za nadoknadu beta karotena u onim periodima godine kad je njihova razina u voluminoznoj hrani niska. Opskrbljuje organizam krave neophodnim beta-karotenom kako bi izbjegli negativne učinke njegovog manjka (tiha tjeranja, slabe rezultate osjemenjivanja, cistične jajnike, zaostajanje posteljice, povećan broj somatskih stanica u mlijeku).


Tagovi

Krava Tele Ishrana Laktacija Minerali Premiksi


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo