Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ilija Vonić
  • 16.05.2017. 15:00

Vonić osvojio kupce drvenim gljivama muharama

Marljivi kreativac Ilija Vonić u okviru domaće radinosti izrađuje minijaturne drvene slavonske antikvitete te tako već gotovo pola desetljeća uveseljava živote lokalnog stanovništva Koške.

  • 3.713
  • 318
  • 0

Danas, u dobu ubrzanog života gdje se gotovo i nema vremena za tradiciju, hobije i ostavštinu, marljivi kreativac Ilija Vonić u okviru domaće radinosti izrađuje minijaturne drvene slavonske antikvitete te tako već gotovo pola desetljeća uveseljava živote lokalnog stanovništva Koške.

Slavonski antikviteti kao spoj ljubavi i talenta

Upravo tome, svjedoče i figurice i garniture za djecu nastale kao spoj ljubavi i talenta, a izrađene od snažnog hrasta, tvrde bukve i zanosnog jasena pod banzek pilom.

Od jedne do 30 minuta posla za široki dječji osmijeh

"Kada govorimo o ukrasnim mini gljivicama muharama, nužno je naglasiti da za izradu istih utrošim oko minutu, nakon čega slijedi opuštajuće oslikavanje vodenim lak bojama. Govorimo li o garniturama za djecu, tada govorimo o pola sata posla čiji je rezultat osmijeh na dječjem, ali i mom licu", priča Vonić koji je učestali posjetitelj sajmova i manifestacija, a kojega se može svake prve subote u mjesecu, na baroknom sajmu antikviteta.

Vonićevi drveni predmeti konkuriraju plastičariji

U ovo vrijeme modernih populariziranih predmeta namijenjenih za igru djece i uživanje odraslih, ovaj se kreativac diči jedinstvenim asortimanom čija su potvrda mnogobrojna zadovoljna lica te deficitom konkurencije, unaprijed dogovorenim otkupom i cijenama pristupačnim svakom novčaniku koje broje od tri pa sve do 200,00 kn.

Brigom za najmanje stekao brojne stalne kupce

Svojom brigom za najmanje, Vonić je stekao brojne stalne kupce pozne životne dobi koji s njegovog štanda nikad ne odu praznih ruku! Kao najprodavaniji sajamski proizvod izdvaja minijaturne gljivice čija je cijena tri kune, a koje su, tvrdi on, spoj ljubavi i antikviteta.

"S obzirom na to da su predmeti koje izrađujem jedinstveni, nemam problema s konkurencijom te uspijem sve prodati", dodaje zanesenjak.


Fotoprilog


Tagovi

Sajam antikviteta Ilija Vonić Minijaturni predmeti Drveni predmeti Mini gljivice Garniture za djecu


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.