Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani HR turizma
  • 24.10.2018. 23:40

I Zagorje i Zagora zabilježili odličnu turističku godinu

Večeras su na otoku Hvaru dodijeljene turističke nagrade najboljima, a među njima su se našle i ruralne destinacije, ali i vlasnici poznatih seoskih domaćinstava

Foto: Ministarstvo turizma
  • 379
  • 22
  • 0

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, večeras je dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu. 

U kategoriji najboljih destinacija ruralne sredine odnijele su brojna priznanja. Sutivan je osvojio nagradu za najbolje mjesto u kategoriji malih autentičnih primorskih destinacija. Dalmatinska zagora odnijela je pobjedu u kategoriji najuspiješnije destinacije ruralnog turizma, dok je Zagorje osvojilo prvo mjesto za najuspješniju destinaciju kontinentale Hrvatske. U kategoriji održivog turizma nagrađeno je Eko-etno selo Stara Kapela.

Vlasnik izletišta 'Na malenom brijegu', Vladimir Vlajinić proglašen je najboljim domaćinom turističkog seljačkog gospodarstva, a vlasnik „Baranjske kuće“ i „Sobe kod Baje“ Vladimir Škrobo odnio je u Karanac još jednu nagradu za najboljeg privatnog iznajmljivača. I državna ergela Đakovo i Lipik dobitinik je priznanja odnosno nagrade 'Anton Štifanić' u kategoriji tvrtki, udruga i ustanova.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji ovu manifestaciju zajedno organiziraju već jedanaestu godinu za redom. Dani hrvatskog turizma ove se godine održavaju uz potporu Grada Hvara  i Turističke zajednice Grada Hvara koji ove godine obilježavaju 150 godina organiziranog turizma. 

Ostale nagrađene pogledajte u priloženom dokumentu.


Dokumenti


Tagovi

Dani hrvatskog turizma Zagorje Dalmatinska Zagora Vladimir Vlajinić Anton Štifanić Vladimir Škrobo


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jedan od kiwija mi je napala neka bolest. Na jednoj grani lišće žuti i vene, a preostale dvije grane su u punoj (zdravoj) kondiciji. Ostali kiwiji su zdravi. Što bi to moglo biti i kako spasiti situaciju?