Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CroatiaLongDistanceLove
  • 22.04.2020. 14:00

HTZ donosi virtualni obilazak Hrvatske, važno je održati vidljivost na turističkoj karti

Hrvatska turistička zajednica osmislila je novi komunikacijski koncept #CroatiaLongDistanceLove i time omogućila svima mogućnost uživanja u virtualnoj šetnji Dubrovnikom, raftingom na Zrmanji istraživanjem kontinentalne ponude.

Foto: HTZ
  • 1.922
  • 37
  • 0

"Sigurni smo da ste, dok ste kod kuće, pronašli put da se povežete sa svojim najdražima, tako smo i mi pronašli način da u vaš dom dovedemo Hrvatsku", dio je to uvodnog teksta za novi komunikacijski koncept koji je osmislila Hrvatska turistička zajednica pod nazivom #CroatiaLongDistanceLove s porukom Welcome Croatia to your home.

"U ovim zahtjevnim i izazovnim trenucima iznimno je važno zadržati optimizam i kontinuirano održavati vidljivost naše zemlje na turističkoj karti svijeta. Svakodnevnim pojačanim komuniciranjem putem društvenih mreža na kojima bilježimo iznad prosječne brojke posjeta, podsjećamo ljubitelje putovanja koliko je hrvatska turistička ponuda jedinstvena, bogata i raznolika“, istaknuo je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, navodi se u priopćenju.

Uživanje u virtualnoj šetnji Dubrovnikom i krstarenju na Kornatima

U sklopu ovog komunikacijskog koncepta na svih 15 jezičnih varijanti na Croatia.hr kreirana je i posebna podstranica #CroatiaLongDistanceLove koja u vidu atraktivnih video materijala, prekrasnih fotografija i zanimljivih informacija sadrži ono najbolje od hrvatske turističke ponude

Tako brojni posjetitelji mogu uživati u virtualnoj šetnji Dubrovnikom, raftingu na Zrmanji te krstarenju na Kornatima, istražiti hrvatsku kontinentalnu ponudu, pogledati kako se pripremaju tradicionalna hrvatska jela ili pića, otkriti lokacije snimanja popularnih svjetskih serija i filmova, pročitati zanimljive hrvatske legende i još mnogo toga. Hrvatska je u ovom trenutku, za brojne ljubitelje putovanja diljem svijeta, poput ljubavi na daljinu udaljena samo jednim klikom.

Staničić se zahvaljuje mnogobrojnim sportašima poput Domagoja Vide, Tina Jedvaja, Domagoja Duvnjaka, Marina Čiliću, braći Sinković i Sare Kolak koji stalnim dijeljenjem objava HTZ-a na svojim društvenim mrežama sa svojim milijunskim auditorijem doprinose promociji i vidljivosti naše zemlje u svijetu. 

Dodajmo i kako HTZ, u suradnji s uredima predstavništva, posebno na tržištima SAD-a, Kine, Velike Britanije i Italije provodi i određene B2B aktivnosti kroz organizaciju webinara, odnosno online edukacija namijenjenih brojnim zainteresiranim agentima i organizatorima putovanja.  

Reklamu za ovu ideju možete pogledati u videu:


Tagovi

HTZ CroatiaLongDistanceLove Welcome Croatia to your home Turistička karta Virtualno


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Na povratku iz Mostara valja i doručkovati, a u aščinici BurekKing u Jablanici kuharica Hajra Nezirić taman priprema burek ispod saća. Svemir nas je uspješno povezao ;) Kaže ova kuharica da sastojke nabavljaju od lokalnih dobavljača. Ispeče... Više [+]