Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 21.08.2020. 09:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Virtualni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Što mogu očekivati izlagači i kupci?

Svi koji budu nastupali na virtualnom sajmu imat će svoj izlagački prostor - 'štand' na kojem će predstavljati proizvode i usluge u digitalnom obliku koji njima odgovara.

Foto: Julijana El Omari
  • 173
  • 56
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu uslijed opasnosti od širenja koronavirusa otkazan je u standardnom obliku. Međutim, ova vodeća sajamska manifestacija u sektoru agrobiznisa s prikazom najnovijih dostignuća u resoru poljoprivrede i pratećim industrijama ipak će biti dostupna izlagačima i kupcima. Pokretanje ekonomije i vraćanje poslovanja u redovne tokove privrednicima, Novosadski sajam će omogućiti u internet okruženju.

Otkazan Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu - moguća virtualna smotra

"Održavanje visokokvalitetnih događaja, s ciljem privrednog razvoja naše države kroz direktan kontakt, povezivanje i otvoreni dijalog izlagača s drugim firmama i publikom uopće, i u ovom izuzetno zahtjevnom vremenu, glavni je prioritet Novosadskog sajma", istaknuo je za Agroklub direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Proizvodi i usluge u digitalnom formatu

Virtualna manifestacija se upravo s tim ciljem i organizira da se na njemu predstave izlagači i ostvare postavljene poslovne ciljeve, odnosno postignu željene rezultate. Svi koji budu nastupali na virtualnom sajmu imat će svoj izlagački prostor - 'štand' na kojem će predstavljati proizvode i usluge u digitalnom obliku koji njima odgovara.

"Pored toga, održat će se i webinari, online konferencije, promocije ili prezentacije. Bit će omogućen direktan kontakt s pojedinačnim kupcima (posjetiteljima), a pripremaju se i forumi na kojima će istovremeno biti više sudionika. Novosadski sajam intenzivno razvija digitalnu platformu i u predstojećem periodu će uključiti i izlagače, kako bismo zajednički došli do što kvalitetnijeg rješenja, kojim ćemo svi biti zadovoljni."

Sajam pregledan i dostupan

Na Međunarodnom sajmu poljoprivrede bit će moguće i sklapanje poslovnih dogovora i realizacija kupovine.

"U ovom trenutku imamo nekoliko modela koji će izlagačima omogućiti prodaju, odnosno posjetiteljima kupovinu. Kada bude završen period testiranja ponuđenih usluga, opredijelit ćemo se za one koje budu zahtijevale najmanje napore korisnika i najsigurniju prodaju/kupovinu", napominje Cvetković.

Kada platforma bude spremna za široku publiku, bit će objavljena internet adresa na kojoj će biti održan virtualni sajam. Od izuzetne je važnosti što će on biti napravljen u "web responsive design"-u, odnosno da će bez obzira na vrstu uređaja ili operativni sustav koji se koristi biti pregledan i dostupan svim korisnicima računala, tableta, mobilnih telefona.

Kako dalje saznajemo, s obzirom na to da je planirano da Poljoprivredni sajam u rujnu 2020. traje pet dana, postoji mogućnost da će i online izdanje biti petodnevno. Međunarodni sajam poljoprivrede u formatu na koji smo svi navikli možemo očekivati sljedeće godine od 15. do 21. svibnja.

Ova manifestacija, jedan je od pet najznačajnijih poljoprivrednih događaja u Europi. Okuplja oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja i 140.000 posjetitelja.


Tagovi

Poljoprivredni sajam Međunarodni sajam poljoprivrede Slobodan Cvetković Virtuelni format Internet Izlagači Kupci


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]