Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 14.01.2014. 10:00

Vincekovo 2014. u Letovanskom Vrhu

Svi ljubitelji dobrog vina i domaće trpeze neka se upute na ovu tradicijsku proslavu u čast vina

Foto: freepik.com
  • 329
  • 27
  • 0

Tradicionalna proslava Sv. Vinka u Letovanskom Vrhu u blizini Siska, u narodu poznata kao Vincekovo, održat će se 25. siječnja 2014. godine s početkom u 14 sati. Obrezivanje vinograda uz prigodni program, zakusku i tamburaše dobra je stara praksa koja se svake godine prakticira u Letovanskom Vrhu. Ovogodišnji domaćin je obitelj Rosić.

Manifestacija će se, prigodno, održavati u vinogradu na otvorenom. Organizatori očekuju da će manifestaciji prisustvovati velik broj vinogradara, kao i posjetitelja.

Stoga, svi ljubitelji dobrog vina i domaće trpeze neka se upute na ovu tradicijsku proslavu u čast vina. Kotizacija, za sve učesnike, iznosi 20 kuna, a svi zainteresirani trebaju se se javiti na mob. 099/6610 673 ili 098/262 601.

Foto: freepik.com


Tagovi

Vincekovo Obitelj Rosić Vino Vinarstvo Letovanski Vrh Vinograd


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]