Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jeden grunt
  • 22.08.2019. 09:00
  • Međimurska, Goričan

Uživajte u proizvodima domaćih OPG-ova na sajmu "Jeden grunt"

Prezentacija i promocija vlastitih proizvoda na kućnom pragu najbolji je i najizvorniji način na koji se poljoprivredni proizvođači mogu predstaviti, kažu organizatori iz LAG-a Mura-Drava.

Foto: LAG Mura-Drava
  • 252
  • 31
  • 0

Želite na jednom gruntu vidjeti tradicionalne običaje, okusiti i kupiti vrhunske proizvode domaćih OPG-ova kao što su ekološki proizvodi od jabuke, pira i heljde, bučino ulje, med, kozji sir, proizvode od aronije, domaći kruh? Onda dođite na manifestaciju odnosno kućni sajam "Jeden grunt" u Goričan! 

"Prezentacija i promocija vlastitih proizvoda na kućnom pragu najbolji je i najizvorniji način na koji se poljoprivredni proizvođači mogu predstaviti. Članovi LAG-a Mura-Drava udruženi pod sada već poznatom krilaticom “Jeden grunt” to su itekako prepoznali te i sada, za kraj ljeta organiziraju još jednu manifestaciju, ovog puta u Goričanu. Domaćin manifestacije “Jeden grunt” koja će se održati 31. kolovoza od 10 sati je mlado poljoprivredno gospodarstvo Holera d.o.o. čije je sjedište u Trnavskoj ulici 30", pozivaju iz LAG-a Mura-Drava. 

Osim bogate ponude jela (krpice sa zeljem, domaća juha od butternut tikve te neizbježnu međimursku gibanicu sa tikvama i makom…), za osvježenje će se, dodaju, pobrinuti poznati i kvalitetni Lepi Dečki Brewery.

"Svakako navratite i podržite lokalne proizvođače u nastojanjima da svojim kvalitetnim proizvodima zauzmu svoje mjesto pod suncem!", pozivaju organizatori. 


Tagovi

Jeden grunt Domaći proizvodi Kućni sajam Manifestacija LAG Mura-Drava


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]