Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predavanja
  • 05.01.2023. 12:00

Uzgajate lijesku? Poljoprivredna zadruga Naš lješnjak poziva vas na predavanja

Novoosnovana zadruga pokrivat će gotovo cijeli teritorij kontinentalne Hrvatske, a tijekom ovog mjeseca održati niz sastanaka u brojnim gradovima. Gdje i kada, sve je navedeno.

Foto: PZ Naš lješnjak/T. Haršanji
  • 2.010
  • 259
  • 0

Novoosnovana Poljoprivredna zadruga “Naš lješnjak”, održat će niz prezentacijskih predavanja kako bi širu javnost upoznala sa svojim djelovanjem. 

"Prošle smo godine svi bili svjedoci da je velika većina proizvođača samostalnim nastupom na tržištu ostvarila nezadovoljavajuće rezultate, pa smo pred kraj godine odlučili zasukati rukave i okupiti sve proizvođače lješnjaka pod isti stijeg", podsjeća Tomislav Haršanji. 

Dva sastanka na tu temu već su održana u Đakovu, ali s obzirom da će zadruga pokrivati gotovo cijeli teritorij kontinentalne Hrvatske, odlučili su tijekom ovog mjeseca održati niz sastanaka i u drugim gradovima.

Vrijeme je za udruživanje proizvođača lješnjaka

Broj mjesta je ograničen te je potrebno dolazak potvrditi ispunjavanjem obrasca kojeg možete pronaći ovdje

Napominje i da će na predavanju biti predstavljeno što su do sada uspjeli realizirati, planovi za ovu, ali i za buduće godine poslovanja. Također, ondje ćete moći preuzeti potrebnu dokumentaciju i sve ostale nužne informacije za priključivanje zadruzi.


Tagovi

Poljoprivredna zadruga Naš lješnjak Predavanja Tomislav Haršanji


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs