Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 22.05.2022. 10:30
  • Sisačko-moslavačka, Kutina

Uskoro Festival vina MoslaVina Kutina 2022.

U sklopu ovog događaja održava se i i 28. Izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti.

Foto: Facebook/TZ Grada Kutine
  • 789
  • 56
  • 0

Festival vina MoslaVina Kutina 2022. u sklopu kojeg se održava i 28. Izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti održat će se od 27. do 28. svibnja.

Naime, ova poznata manifestacija moslavačkog kraja promovira i predstavlja tamošnja vina, a naglasak stavlja na izvorne hrvatske sorte – ponajprije moslavački škrlet. 

Dodjela plaketa i nagrada za najbolje ocijenjena vina na 28. Izložbi počinje u subotu 28. svibnja u 17:30 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini. 

Nakon dodjele nagrada, održat će se "Moslavina Tasting", prezentacija i degustacija izabranih moslavačkih vina i hrane uz sommeliera Maria Meštrovića i Gastro akademiju. 

U sklopu manifestacije bit će održana i stručna predavanja te brojni atraktivni kulturno-zabavni i gastronomski sadržaji, a u subotu od 22 sata čeka Vas koncert poznatog hrvatskog izvođača Gibonnija. 

Program pronađite u dokumentu ispod teksta. 

Organizatori ovog događaja su Turistička zajednica Grada Kutine i Udruga vinogradara i voćara Moslavine "Lujo Miklaužić" dok je generalni sponzor tvrtka Petrokemija d.d.


Tagovi

Festival vina MoslaVina Moslavački škrlet Kutina


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić