Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 04.12.2022. 10:30
  • Vukovarsko-srijemska, Vukovar

U Vukovaru 14. Međunarodna konferencija o akvakulturi

Konferencija je posvećena prikazu trenutnog stanja i utvrđivanja bitnih strateških, tehnoloških, gospodarskih i znanstvenih spoznaja i rješenja nužnih za uspješan razvoj akvakulture u RH.

Foto: Depositphotos/vladvitek
  • 1.367
  • 83
  • 0

Poticajno poduzetničko okruženje, suradnja proizvodnje i znanosti kao temelj uspješnog, održivog razvoja akvakulture ono su o čemu će se biti riječi na 14. Međunarodnoj konferenciji o akvakulturi.

Ovaj tradicionalni susret gospodarstvenika, znanstvenika, predstavnika državne uprave i ostalih povezanih sudionika iz područja akvakulture održat će se 29. - 31. ožujka 2023. u kongresnom centru hotela Lav u Vukovaru

"Kao i prethodnih godina skup ćemo organizirati u suradnji sa znanstvenim institucijama, nadležnim državnim tijelima i lokalnom zajednicom", priopćili su organizatori iz Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Kako kažu, konferencija o akvakulturi je posvećena prikazu trenutnog stanja i utvrđivanja bitnih strateških, tehnoloških, gospodarskih i znanstvenih spoznaja i rješenja nužnih za uspješan razvoj akvakulture u Republici Hrvatskoj.

"Izazovi koje nose prekidi globalnih opskrbnih lanaca uzrokovanih pandemijom, ratom u Ukrajini, vrtoglavim rastom cijena energije i klimatskim promjenama traže izmjene postojećih strategija i prilagodbu novonastalim okolnostima", ističu iz HGK.

Hrvatskoj odobren Program za ribarstvo i akvakulturu vrijedan 2,6 milijardi kuna

Sigurna opskrba hranom i energetska tranzicija postaju prioritet, a učinkovitije iskorištenje postojećih i budućih sredstava iz raspoloživih alokacija Europskih strukturnih i investicijskih fondova nikada nije bilo važnije, zaključili su.


Tagovi

Akvakultura Vukovar Međunarodna konferencija HGK


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]