Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 19.11.2022. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

U siječnju osmo izdanje WineOS-a

Posjetitelji će imati prigodu obići 90-ak izlagačkih mjesta na kojima će se predstaviti više od stotinu proizvođača.

Foto: Maja Celing Celić
  • 1.255
  • 68
  • 0

Početkom nove, 2023. godine očekujte osmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja. Novi je WineOS na rasporedu 13. i 14. siječnja 2023. u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Ljubitelji vina i delicija moći će uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na gotovo 1.900 četvornih metara izložbenog prostora. I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste, najavljuju organizatori.

Posjetitelji će imati prigodu obići 90-ak izlagačkih mjesta na kojima će se predstaviti više od stotinu proizvođača. Oba dana održavanja sajma za posjetitelje su pripremljena i razna popratna događanja.

Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i rijetko dostupna vina. Za njih je ponovno zadužen vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

Ulaznice za sajam će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, dok će se karte za radionice nabavljati isključivo u pretprodaji. Više detalja o popratnim programima i radionicama bit će dostupno kroz nekoliko dana.

WineOs 2022: Hrvatska mora snažnije ulagati u marketing vina, po uzoru na Mađarsku i Austriju

Nakon pandemijske stanke, prošlo izdanje WineOS-a, održano krajem siječnja ove godine, privuklo je brojne novinare i izvjestitelje iz Osijeka, ali i cijele Hrvatske te susjednih država. Predstavnika medija prošli je put bilo gotovo stotinu, a Osijek i okolica su, zahvaljujući njihovom angažmanu, dobili vrlo velik medijski prostor.


Tagovi

WineOS Vino Delicije Sajam Vinari


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)