Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show
  • 28.07.2016. 17:00

Treći Farm Show u Osijeku!

Zaputite se u srce Slavonije i posjetite treći Farm Show, u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme!

  • 4.289
  • 212
  • 0

Prije nešto više od tri godine osnovana je Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Njihov inovativni pothvat organizacije Farm Show-a u Hrvatskoj dočekao je i svoje treće izdanje. Od 26. do 28. kolovoza 2016. godine, na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka, posjetitelji će imati priliku po treći put posjetiti Farm Show!

Sajam se na istom prostoru održava treću godinu za redom, a organizatori najavljuju još veći, zanimljiviji i bolji FarmShow. Prošle godine, tisuće je posjetitelja imalo prilike uživati u izloženoj mehanizaciji, izloženi su i noviteti: pokusna polja gdje je nekoliko najvećih sjemenarskih tvrtki zasijalo kukuruz, još više demonstracija strojeva i video zid kako bi što više posjetitelja moglo vidjeti strojeve u radu, ali i traktorski race show na 100m koji je na pistu doveo i one kojima je poljoprivreda tek hobi.

U periodu od 26. do 28. kolovoza 2016. godine, na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka, posjetitelji će imati priliku po treći put posjetiti Farm Show!

Osim strojeva, tu će se naći i prodavači sredstava za zaštitu bilja, sjemena, ukratko, svega što se tiče poljoprivrede.

"Sajam se mora širiti na voćarsku, povrtlarsku i vinogradarsku mehanizaciju, a kronično nedostaje opreme za stočarstvo. Odlične prezentacije u radu nagodinu sigurno će biti još i bolje", riječi su posjetitelja koji su pratili prošlogodišnja događanja.


Tagovi

Farm Show Sajam mehanizacije


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]