Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Projekt
  • 04.07.2013.

Svečanost zatvaranja twinning projekta

Projekt financiran iz IPA programa EU

Foto: RGBStock.com
  • 168
  • 8
  • 0

Svečanost zatvaranja twinning projekta “Jačanje kapaciteta za provedbu Direktive o onečišćenju uzrokovanom ispuštanjem određenih opasnih tvari u vodni okoliš i Okvirne direktive o vodama” održat će se 05. srpnja 2013. u Zagrebu.

Javnosti će se obratiti zamjenica ministra poljoprivrede RH, gospođa Snježana Španjol, Njezina Ekselencija gospođa Michèle Boccoz, Veleposlanica pri Francuskom veleposlanstvu u RH te Njezina Ekselencija gospođa Andrea Ikid-Böhm, Veleposlanica pri Austrijskom veleposlanstvu u RH, koje će ovom prilikom pružiti dodatne informacije vezane za suradnju između EU i njenih zemalja članica s Republikom Hrvatskom na području voda, zdravlja i okoliša.

Ovaj twinning projekt vrijedan 737.000 eura financiran je sredstvima IPA programa Europske unije, a trajao je 14 mjeseci, počevši u lipnju 2012. Projektom se željelo doprinijeti daljnjem usklađivanju i provedbi stečevine Europske unije na području voda te provedbi standarda vode u skladu s europskom Direktivom 2006/11/EC o štetnim tvarima i Okvirnom direktivom o vodama uključujući jačanje administrativnih kapaciteta Ministarstva poljoprivrede i Hrvatskih voda.

Republika Francuska preuzela je ulogu glavnog partnera u konzorciju, a približno četrdeset stručnjaka iz Francuske i Austrije surađivalo je sa stručnjacima iz glavnih korisničkih institucija, Ministarstva poljoprivrede i Hrvatskih voda.

Foto: RGBStock.com


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Projekt IPA program Direktiva o vodama

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]