Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HAPIH
  • 27.03.2022. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Sudjelujte na 4. konferenciji o procjeni rizika porijeklom iz hrane u Osijeku

Riječ je o 4. po redu hrvatskoj konferenciji o procjeni rizika porijeklom iz hrane povodom obilježavanja Svjetskog dana sigurnosti hrane 2022. 

Foto: Depositphotos/william87
  • 186
  • 41
  • 0

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) organizira 4. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane s međunarodnim sudjelovanjem uz obilježavanje Svjetskog dana sigurnosti hrane 2022. 

Ovogodišnja će se konferencija održati 6. i 7. lipnja na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku (Vladimira Preloga 1, Osijek). "No, zbog mogućih epidemioloških ograničenja predviđeno je i online sudjelovanje", napomenuli su iz HAPIH-a.

Pokrovitelj je Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo zdravstva, a događaj je organiziran i uz podršku Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO) te Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Konferencija uz Svjetski dan hrane: pretilost i glad veliki svjetski problemi

Na posljednjoj, točnije 3. konferenciji koja održana 2019. godine glavna tema bila je zdrava prehrana – sve veći izazov današnjeg vremena. Ondje su sudionici moglo slušati o lošim stranama prehrambenih navika djece i odraslih u našoj zemlji, ali i o problemu s pretilosti. Također, panelisti su iznijeli informacije o tome koje rizike za zdravlje predstavlja i povećani trend prevara u hrani.


Tagovi

HAPIH Konferencija Procjena rizika Hrana Svjetski dan sigurnosti hrane


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner