Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ženske priče
  • 07.04.2017. 15:54

Što žene vole?

Odgovor na ovo vječno pitanje postavile su Martina Požgaj, Magdalena Bešker i Darija Kovačević. Spoznaje pročitajte u tekstu i pogledajte u foto prilogu

  • 3.520
  • 277
  • 0

Sjele Martina Požgaj, Magdalena Bešker i Darija Kovačević na kavu (čitaj vino) i razmišljale kakav bi projekt mogle osmisliti zajedno. Što žene vole?

Bilo je to više nego dovoljno da potraže odgovore, a ideju ubrzo i realiziraju. Dio rješenja su našle u čarobnoj kombinaciji kutjevačkog Rosea i kvalitetnog druženja!

#ženskepriče

I rodila se ideja za #ženskepriče koje su jučer uspješno realizirale! Autobus prepun inspirativnih žena, izlet u Kutjevo s edukativno zabavnim sadržajem s ciljem ženskog osnaživanja i networkinga uz slavonske zalogaje i vina vinarije Kutjevački podrum bili pun su pogodak za kvalitetno proveden dan! Druženje koje moramo ponoviti!​ poručuje Martina na društvenim mrežama.

Tema iz naslova priče inspirirala je brojne umjetnike, Mel Gibson je u hollywoodskoj produkciji pokušavao saznati na sve načine, a ove djevojke su otišle korak dalje do spoznaje. Vjerujemo da su uživale u čarima Zlatne doline i vinskim pridjevima, a i kreirale koncept koji zaslužuje nastavak.

U svakom slučaju dokazale su kako vinski turizam ima nebrojene potencijale.


Fotoprilog


Tagovi

Ženske priče Martina Požgaj Magdalena Bešker Darija Kovačević Kutjevo


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]