Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sol&Agrifood
  • 06.04.2019. 18:00

Sol&Agrifood - mjesto susreta proizvođača hrane i kvalitetnih agroproizvoda

Sol & Agrifood mjesto je susreta ponude i potražnje za svim kvalitetnim agroprehrambenim specijalitetima koji su podijeljeni u tri cjeline: hrana, ekstra devičansko maslinovo ulje i kraft piva.

Foto: Facebook/Sol&Agrifood
  • 454
  • 32
  • 0

Sol & Agrifood mjesto je susreta ponude i potražnje za svim kvalitetnim agroprehrambenim specijalitetima koji su podijeljeni u tri cjeline: hrana, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kraft piva. Ova manifestacija okuplja sudionike i izlagače koji govore o svojim proizvodima, mjestima porijekla, tradicijama, sirovinama, kupcima, koji otkrivaju nove prehrambene specijalitete putem osjeta koji poboljšavaju njihovu jedinstvenost. 

Ovo je ukratko opis Međunarodnog sajma hrane Sol&Agrifood, gdje se može ostvariti direktan kontakt proizvođača s kupcima i profesionalcima iz sektora agroprehrambenih proizvoda. 

Sajam izlazi u susret potrebama i malog i velikog izlagača, omogućava stupanje u kontakt s kupcima iz preko 130 zemalja, sudjelovanje na B2B sastancima, s komercijalnim delegacijama na najzanimljivijim međunarodnim tržištima.

O svom proizvodu izlagači mogu ispričati na radionicama, raznim degustacijama ili kuharskim izložbama. Posjetitelji mogu naučiti nešto više o organoleptičkoj vrijednosti izloženih specijaliteta, pratiti kuharske emisije, ali i naučiti kako predstaviti odabrane proizvode i uspješno prodati svojim klijentima.

Prošle godine na sajmu bilo je ukupno 326 izlagača, od toga 15 stranih, preko 52 tisuće posjetitelja, od toga preko 16.000 iz drugih zemalja. 

Sajam se održava od 07. do 10. travnja, u Veroni (Italija) gdje se istovremeno održava i Vinitaly. 

53. Vinitaly u Veroni - najveća izložba vina u svijetu

 


Tagovi

Sol&Agrifood Verona Vinitaly Međunarodni sajam hrane


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]