Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 22.03.2023. 09:25
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Snižena cijena ulaznice za Proljetni međunarodni sajam u Gudovcu

Otvorenje je u petak, a Uprava Bjelovarskog sajma odlučila je promijeniti cijenu ulaznica za posjetitelje. Na 24. izdanju Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma vas čekaju brojne zanimljivosti. Evo i programa.

Foto: Martina Pavlović
  • 11.173
  • 697
  • 0

Iz Bjelovarskog sajma objavili su da snižavaju cijenu ulaznica za posjetitelje. Na ovogodišnje izdanje proljetnog sajma koje se održava od petka 24. ožujka do nedjelje 26. ožujka moći ćete za pet eura po osobi.

U ponudi je također i obiteljska ulaznica koja za roditelje i dvoje djece iznosi 10 eura što dodatno snižava trošak za obitelj.

"Iako je najavljena cijena od šest eura za pojedinca daleko ispod cijene ostalih sajmova u regiji, s obzirom na potpunu ispunjenost izlagačkog prostora, Uprava Bjelovarskog sajma donijela je odluku o sniženju cijene za jedan euro", objavili su.

Besplatan prijevoz autobusom iz Bjelovara

Kako kažu, sajmovi u Budimpešti, Celju i mnogim drugim mjestima imaju pojedinačne cijene od 10 do 13 eura, a mnogi posjetitelji za to nemaju ni parkirna mjesta ili ih dodatno plaćaju. Također, u prilog cijena ulaznica drugih sajmova ide i znatno niži PDV gdje su stope poreza najviše devet posto dok je to u Hrvatskoj visokih 25 posto.

"Prema tome, uz cijenu od pet eura Bjelovarskom sajmu zarada od ulaznice iznosi četiri eura", napominju iz uprave. Također, posjetitelji mogu računati na besplatan parking, a Sajam snosi i troškove prijevoza autobusima s bjelovarskog Centralnog kolodvora do samog sajma.

"Određivanje cijena bilo je u vrijeme jesenskih porasta cijena energenata, ali uz rekordni izložbeni prostor, cilj je pružiti priliku posjetiteljima da dođu u što većem broju", poručuju iz Uprave.

Bogat program i ove godine

Na 24. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu čekaju vas brojne zanimljivosti. Kao i inače, bit će izložen veliki izbor poljoprivredne mehanizacije. Tu je također veliki izbor sjemenske robe, gnojiva i zaštitnih sredstava. Bit će izložena i građevinska te komunalna oprema i strojevi kao i cvijeće, sadnice te oprema za hortikulturu.

Moći će se pronaći i rezervni dijelovi, alati, ulja, maziva kao i sva ostala oprema. Na sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Neizostavan dio programa i ove godine su edukacije, stručna predavanja te nastupi kulturno umjetničkih društava i mnogi drugi sadržaji svakako će svojim posjetiteljima upotpuniti iskustvo najveće gospodarske izložbe u Hrvatskoj.

Program sajma pronađite u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Međunarodni sajam Proljetni sajam Program sajma Cijene ulaznica


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner