Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 04.03.2015. 13:00

SIMA 2015 - vrata na francusko tržište!

Klaster je na SIMA 2015 ostvario brojne međunarodne kontakte te dogovorio besplatno izlaganje na jednom od francuskih sajmova!

  • 287
  • 17
  • 0

Sajam poljoprivredne mehanizacije SIMA 2015. održan u Parizu od 22. do 26. veljače, prva je od značajnijih ovogodišnjih izložbi - sajmova, kada je poljoprivredna mehanizacija u pitanju. Na sajmu su predstavljena najnovija dostignuća i inovacije u proizvodnji poljoprivredne mehanizacije i njenoj primjeni u poljoprivrednoj proizvodnji. Sajam su posjetili direktor Klastera poljomehanizacije, mr.sc. Željko Erkapić, kao i predstavnici Hidraulika Kutine, zamjenik direktora Dubravko Bazina i šefica izvoza Dubravka Bazina.

Dana 23. veljače, kao VIP sudionik sajma, direktor Klastera poljomehanizacije prisustvovao je 'International Session', na službeni poziv SIMA sajma. To je bila prigoda da u kratkoj prezentaciji predstavi Klaster poljomehanizacije, ne tako malom broju VIP uzvanika, a s nekolicinom su uspostavljeni i izravni kontakti.

Klaster veze na francuskom tržištu

Također je održan i sastanak s gospođom Tatjanom Matijašević Medros iz Promosalons c/o Menthae, s kojom je pak razgovarano o mogućnosti besplatnog izlaganja KPM-a na jednom od sajmova u Francuskoj. Detalji će se dogovoriti u narednom periodu, a takva mogućnost je svakako izvanredna prilika koju će Klaster poljomehanizacije nastojati dobro iskoristiti kako bi se veze s francuskim tržištem bolje razvile i unaprijedile.

U obilasku sajma Erkapić je razgovarao i s velikim kompanijama poput SDF-a, Kvernelanda, Kuhna i drugima, o mogućnostima proizvodne kooperacija s članicama Klastera poljomehanizacije, a na sajmu je izlagala i članica Klastera tvrtka POD d.o.o., u sklopu EU projekta iz kojeg je povukla 4.585.519,31 kn bespovratnih sredstava, a ukupna vrijednost projekta iznosi 10.524.796,84 HRK. Više o izlaganju tvrtke POD Dežanovac na SIMA sajmu pročitajte u članku Jedini hrvatski proizvod na sajmu u Parizu.

SIMA sajam 2015. prostirao se na čak 27 hektara izložbenog prostora u parku Nord Villepinte, a broj posjetitelja bio je 238.848, iz čak 145 država svijeta. Na sajmu se održalo preko 50 foruma i predavanja, a brojka izlagača je na impozantnih 1.740 tvrtki iz 42 države.

Ispod članka pogledajte fotografije!


Fotoprilog


Tagovi

Klaster poljomehanizacije SIMA 2015 POD Dežanovac Opruge Dežanovac Sajam u Parizu Poljoprivredni sajam Pariz Nord Villepinte Hidraulika Kutina Željko Erkapić Dubravko Bazina Dubravka Bazina Tatjana Matijašević Medros


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!