Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Väderstad
  • 17.05.2018. 10:00

Šestoredna sejalica kompanije Väderstad osvojila srca posetilaca sajma

Priključne mašine Väderstad su veoma lepo plasirane na tržištu Srbije, a ono sa čime se kompanija ponosi jesu sejalice za okopavine, koje su testirane na više mesta, na više tipova zamljišta i na više različitih kultura.

Foto: Ljiljana Milovanović
  • 1.476
  • 67
  • 0

Prvi put na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, samostalno nastupa kompanija Väderstad iz Švedske, koja se bavi proizvodnjom priključnih mašina, čije se predstavništvo nalazi u Subotici.

"Od leta 2017. godine Väderstad je započeo direktnu podaju u Srbiji, kao i direktno zastupanje na našem tržištu. U Subotici nam se nalazi lager rezervnih delova, dok kancelarije nemamo, jer smo uglavnom na terenu. Taj terenski rad je zapravo poslovna politika Šveđana, jer tako rade u svim delovima sveta", kaže za Agroklub regionalni predstavnik kompanije Tamaš Rak (Rakk Tamás).

Šestoredna sejalica najviše zanima posetioce

Prema njegovim rečima, priključne mašine su veoma lepo plasirane na tržištu Srbije, a ono sa čime se kompanija ponosi jesu sejalice za okopavine, koje su testirane na više mesta, na više tipova zemljišta i na više različitih kultura. "Ono što posetioce Sajma najviše zanima je naša šestoredna sejalica, čiji je učinak 6 hektara za sat vremena sa setvenom brzinom od 20 kilometara na sat. Priključci su adaptirani za srednje i velike traktore, ali mogu da se koriste i na manjim", navodi Tamaš.

Väderstad Tempo šestoredna sejalica!

236 miliona evra profita 

Kompanija pored proizvodnje priključnih mašina ima i veliki broj inovacija i ideja, a poznati su po tome što su menjali standarde u svetu priključaka.  Ova švedska kompanija je aktivna u 40 zemalja, centar i proizvodnja  su u švedskom gradiću Vederštat (Väderstad). Kompanija je u 2016. godini imala 236 miliona evra profita (obrta) i trenutno ima 1.200 zaposlenih.

Agroklub
Tamaš Rak i Verica Matić (Agroklub) potpisali su ugovor o saradnji (Foto: Mario Relatić)

Za naredni period planiraju da pronađu što kraći put između fabrike i kupca, da brzo reaguju ukoliko dođe do nekih problema, kao i da imaju visok nivo podrške i snabdevanja u smislu proizvodne tehnologije, priključnih mašina i rezervnih delova.

Foto: Aleksandra Kekić


Foto prilog


Tagovi

Väderstad Šestoredna sejalica Poljoprivredni sajam Novosadski sajam Tamaš Rak Rakk Tamás Subotica


Autor

Ljiljana Milovanović

Više [+]

Poljoprivredna tehničarka voćarsko - vinogradarskog smera sa bogatim novinarskim iskustvom u različitim medijima. Dobtinica nagrade za najbolju novinarku Dnevnika 2010. godine. Ljubitelj pasa.


Partner

Väderstad d.o.o

Bikovački put 11a, 24000 Subotica, Srbija
e-mail: tamas.rakk@vaderstad.com web: https://www.vaderstad.com/rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D